ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection; Για την εξαιρετική απόδοση του που δεν καθυστερεί τους χρήστες

Οι πελάτες βασίζονται στην Sophos για την καινοτόμο προστασία της απέναντι στις εξελισσόμενες σημερινές απειλές. Και με την Sophos δεν υπάρχει κανένας λόγος για συμβιβασμούς στην απόδοση.

Η Sophos γνωρίζει ότι η απόδοση μετράει. Οι χρήστες θέλουν η ασφάλεια τους να λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο ώστε να εστιάζουν σε άλλες εργασίες, χωρίς να στερούνται απόδοσης εξαιτίας των αναβαθμίσεων του λογισμικού και τις σαρώσεις για ιούς.

Το Sophos Endpoint Protection είναι εξαιρετικά γρήγορο, τρέχει πολύ καλά σε παλαιότερα συστήματα και αναβαθμίζεται ταχύτητα με τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στο σύστημα. Δεν χρειάζεται να πιστέψετε πάντως την Sophos που το λέει – ανεξάρτητες δοκιμές το αποδεικνύουν, και οι πελάτες της Sophos το επιβεβαιώνουν.

Καλύτερη προστασία, καλύτερη απόδοση

Ανεξάρτητες δοκιμές του AV-Comparatives έδειξαν ότι η Sophos έχει ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα στην βιομηχανία όσον αφορά στον αντίκτυπο στην απόδοση του συστήματος. Οι πελάτες της Sophos μάλιστα επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα των δοκιμών από την real-world εμπειρία τους.

Όταν o εκπαιδευτικός οργανισμός Lassen County Office of Education άλλαξε σε Sophos Endpoint Protection, διαπίστωσαν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση.

“Πριν από την Sophos, μία εβδομαδιαία σάρωση για ιούς καθυστερούσε τόσο τους υπολογιστες σε σημείο που διέλυε την παραγωγικότητα των χρηστών” λέει ο Robert Talley, Διευθυντής τμήματος IT του Lassen County. “Αλλά η Sophos έχει τόσο ελαφρύ αποτύπωμα που οι χρήστες μας δεν αντιλαμβάνονται καθυστερήσεις ή lag κατά την διαδικασία της σάρωσης”.

Ο ελαφρύς παράγοντας (agent) και οι μικρού μεγέθους ενημερώσεις (τυπικά γύρω στα 30KB) σημαίνουν ότι η αρχική εγκατάσταση/ ανάπτυξη, οι αναβαθμίσεις και η καθημερινή χρήση είναι ταχύτατα και έχουν ελάχιστο αντίκτυπο. Και επιπλέον λαμβάνετε εξαιρετική απόδοση, είτε είστε με Windows, Mac ή Linux.

Περισσότεροι λόγοι για να προτιμήσετε το Sophos Endpoint Protection

Αν κοιτάζετε να αλλάξετε σε μία ασφάλεια endpoint (τελικού σημείου) που είναι απλώς καλύτερη, σας δίνουμε πέντε σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε το Sophos Endpoint Protection.

Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να ασφαλίσετε τον οργανισμό και την εταιρεία σας με προστασία που προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:

  • Καινότομος τεχνολογία από ένα ηγέτη της βιομηχανίας
  • Εξαιρετική απόδοση που δεν θα καθυστερεί τους χρήστες σας
  • Σοφιστικέ απλότητα – σας γλυτώνει χρόνο και είναι απλό στην διαχείριση
  • Αδειοδότηση με βάση τους χρήστες, για την φιλοξενία μοντέρνου εργατικού δυναμικού
  • Ευέλικτη ανάπτυξη – εγκατάσταση (on-premise) ή στο σύννεφο (cloud)

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.