ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Corero Network Security ενισχύει την Τεχνολογία Αμυντικής Δικτυακής προστασίας της για να αντιμετωπίσει με επιτυχία το διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο των επιθέσεων DDoS

Η Corero Network Security, κορυφαίος πάροχος των λύσεων ασφαλείας First Line of Defense ενάντια στις επιθέσεις DDoS, ανακοίνωσε σήμερα βελτιώσεις στο σύστημα SmartWall Threat Defense (TDS).

Το SmartWall Threat Defence προσφέρει τώρα προσαρμοστική, analytics-driven προστασία απέναντι στις επιθέσεις DDoS για ανώτερη νοημοσύνη δικτύου και διαθεσιμότητα υποδομών. Με το να ανιχνεύει αλγοριθμικά και να επικρατεί έναντι των αναδυόμενων φορέων επιθέσεων DDoS, η Corero παρέχει σε ομάδες δικτύων και ασφάλειας δικτύων ένα ισχυρό εργαλείο που συμβαδίζει με τις εξελίξεις στο τοπίο των επιθέσεων DDoS. Έτσι, επιτρέπει στους οργανισμούς και στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν καλύτερα σε συμβάντα, και να προστατεύουν τους πελάτες τους, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα.

Η Corero εξαλείφει την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση σε περίπτωση επίθεσης DDoS με την εισαγωγή των ισχυρών τεχνολογιών φιλτραρίσματος Smart-Rule και Flex-Rule που αναλύουν και φιλτράρουν την κίνηση κακόβουλων επιθέσεων που λειτουργούν σε συνδυασμό με τεχνολογίες αυτόματης ανίχνευσης ανωμαλιών και rate-limiting. Οι επιθέσεις εμποδίζονται σε πραγματικό χρόνο με μια προσέγγιση do-no-harm, επιτρέποντας στη νόμιμη κίνηση χρηστών να κυκλοφορεί απρόσκοπτα καθ ‘όλη την διάρκεια της επίθεσης.

Τεχνολογία προσαρμοστικού φιλτραρίσματος Smart-Rule

Εν αναμονή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία προσαρμοστικού φιλτραρίσματος Smart-Rule, η Corero ενεργοποιεί δυνατότητες πραγματικής αυτοματοποιημένης ανίχνευσης και αντίδρασης στο πρόσωπο πρόσφατα ανακαλυφθέντων φορέων επιθέσεων DDoS. Το σύστημα προσαρμοστικού φιλτραρίσματος Smart-Rule Κανόνας αξιοποιεί τόσο heuristics όσο και συμπεριφοριστική ανάλυση για την παρακολούθηση, τον εντοπισμό και την άμβλυνση των επιθέσεων με τη χρήση πατενταρισμένων αλγορίθμων. Καθορίζει αποκλίσεις από την κανονική συμπεριφορά και στη συνέχεια εφαρμόζει συγκεκριμένο και στοχευμένο φιλτράρισμα για να μπλοκάρει μεμονωμένες ή multi-vector επιθέσεις.

On-Demand αντίμετρα Flex-Rule

H Corero δρομολογεί επίσης τα on-demand αντίμετρα Flex-Rule, οπλίζοντας τους πελάτες της με ισχυρή ad-hoc δυνατότητα φιλτραρίσματος για να επιτρέψει στους operators να εντοπίζουν και να εξαλείφουν ορισμένες κατηγορίες επιθέσσεων DDoS που δεν προσδιορίζονται εύκολα από κάποιο κανόνα στατικής προστασίας. Το σύστημα SmartWall TDS χρησιμοποιεί την τεχνολογία Flex-Rule σε συνδυασμό με heuristics και πολιτική κλειστού βρόχου για να επιτρέπει στο SmartWall TDS να προσδιορίζει γρήγορα την φύση της επίθεσης και να δημιουργεί αυτόματα αντίμετρα. Ο μηχανισμός αυτός μειώνει το συνολικό κόστος λειτουργίας, επιτρέποντας στους operators να επικεντρωθούν σε άλλες μορφές απειλών κατά της ασφάλειας που μπορεί να επηρεάσουν τον οργανισμό ή την εταιρεία.
“Αυτή η τελευταία έκδοση της τεχνολογίας υποστηρίζει την ζήτηση των πελατών για την αυτόματο μετριασμό, χρησιμοποιώντας ένα κλειστού βρόχου σύστημα απόκρισης που μπορεί να αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις DDoS,” δήλωσε ο Dave Larson,  Αντιπρόεδρος και CTO του Προϊοντικού τομέα της Corero Network Defence. “Το SmartWall TDS επιθεωρεί την κυκλοφορία σε ρυθμό γραμμής, και καθώς εντοπίζονται νέες τεχνικές επιθέσεων DDoS, η εκλεπτυσμένη ανάλυση καθορίζει την ανάγκη για προσαρμογές στα φίλτρα ανίχνευσης ώστε να εμποδιστεί η επίθεση άμεσα, βελτιώνοντας σημαντικά στον τομέα της ορατότητα της επίθεσης, την προστασία από προηγμένες απειλές και τον χρόνο για μετριασμό της επίθεσης”.

Ανάμεσα στα πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του SmartWall TDS 8.07 περιλαμβάνονται:

 

 

Ειδοποιήσεις, αναφορές και Heuristics:

Το SecureWatch Analytics της Corero είναι ένα συμπληρωματικό εργαλείο για το σύστημα Corero SmartWall TDS, που τώρα προσφέρει τώρα Splunk query δυνατότητες για να προσφέρει παραμετροποιήσιμα φίλτρα αναγνώρισης DDoS, για εξελιγμένες δυνατότητες ειδοποιήσεων (συναγερμού), αναφορών και άμβλυνσης επιθέσεων. Η “heuristic” προσέγγιση αυτοματοποιεί τις αμυντικές δυνατότητες και προσαρμόζεται στο ολοένα εξελισσόμενο τοπίο των επιθέσεων DDoS, παρέχοντας στους πελάτες προηγμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο. Με αυτές τις δυνατότητες, οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι online επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αξιοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες προστασίας από επιθέσεις DDoS της Corero μπορούν να εγγυηθούν την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών τους και να διασφαλίσουν την επιτυχία της επιχείρησης τους.

Ανοιχτό Hybrid Cloud Signaling:

Οι δυνατότητες Open Hybrid Cloud Signaling της Corero παρέχουν στους πελάτες μία υβριδική προσέγγιση στις προσπάθειες της άμυνας DDoS που διαθέτουν, συνδυάζοντας τα οφέλη της κορυφαίας on-premises λύσης της Corero με την κλίμακα που προσφέρουν οι βασιζόμενες στο σύννεφο (cloud-based) τεχνολογίες anti-DDoS. Το σύστημα SmartWall TDS μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε υπηρεσία anti-DDoS που βασίζεται στο σύννεφο και υποστηρίζει το API, κλείνοντας τον βρόγχο άμβλυνσης των επιθέσεων DDoS μεταξύ της cloud-based και της on-premises άμυνας. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις με έναν πάροχο on-demand αντιγράφων ασφαλείας υπηρεσιών, στην περίπτωση μαζικών, ογκομετρικών επιθέσεων DDoS να εκκινήσει την εν λόγω υπηρεσία σε εύθετο χρονικό διάστημα με βάση την ορατότητα της επίθεσης που παρέχεται από το σύστημα Corero SmartWall TDS.

Επεκτασιμότητα, Δύναμη και Απόδοση:

Το Corero SmartWall TDS παραμένει ο ηγέτης στον τομέα απόδοσης για in-line προστασία DDoS, προσφέροντας την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας με το μικρότερο φυσικό αποτύπωμα, και το υψηλότερο throughput κατά την αντιμετώπιση επιθέσεων DDoS. Αξιοποιώντας την αρχιτεκτονική επόμενης γενιάς προστασίας DDoS, το Corero SmartWall TDS κλιμακώνεται σε μεμονωμένα clusters προστασίας υποστηρίζοντας έως και 160 Gbps Internet throughput, διαχειριζόμενο από μία κεντρική κονσόλα. Πελάτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το SmartWall TDS για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις βλαβερές επιπτώσεις των επιθέσεων DDoS, με μερικούς να προστατεύουν περισσότερα από 200 Gbps bandwidth!