ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Την διάκριση Best Usability 2014 κέρδισε η Sophos στην δοκιμή του AV-Test

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η εταιρεία έλαβε την τιμητική διάκριση Best Usability 2014. Το AV-Test πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκριτικές δοκιμές σε προϊόντα προστασίας τελικού σημείου, συμπεριλαμβάνοντας το στέλεχος Windows του προϊόντος Endpoint Protection της Sophos, το οποίο ονομάζεται Endpoint Security and Control. 

Κατά μήκος πολλαπλών δοκιμών το 2014, το “Sophos Endpoint Security and Control αρίστευσε με συνέπεια και για αυτό κέρδισε το Βραβείο 2014 στην κατηγορία Χρηστικότητα” είπε o Andreas Marx, CEO της AV-Test. 

Ο χαρακτηρισμός “Security made simple” (ασφάλεια φτιαγμένη απλά) χρησιμοποιείται από την Sophos, και με βάση αυτή την δήλωση, η Sophos δεσμεύεται στην ανάπτυξη και στην δημιουργία προϊόντων που είναι ιδιαίτερα χρηστικά και εύχρηστα για τους χρήστες. Επίσης η εταιρεία κατανοεί ότι ότι η ευχρηστία/ χρησιμότητα είναι μόνο ένας από τους λόγους που οι χρήστες προτιμούν την Sophos. 

Η Sophos είναι ηγέτης στην βιομηχανία γιατί συνδυάζει την απλότητα με διαρκή καινοτομία στην ασφάλεια και στην προστασία endpoint και γενικότερα, στην ασφάλεια των τελικών χρηστών κατά μήκος όλων των συσκευών και πλατφορμών

Πέρα από την μεγάλη αναγνώριση στην δοκιμή που πραγματοποίησε η εταιρεία AV-Test, η Sophos έχει αναγνωριστεί ως Ηγέτης στο Μαγικό Τεταρτημόριο που αφορά στις Πλατφόρμες Προστασίας Τελικού Σημείου της Gartner (Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms) για όγδοη συνεχή χρονιά.  Επίσης η Sophos χαρακτηρίστηκε Πρωταθλητής (Champion) στο 2014 Vendor Landscape: Endpoint Protection του Info-Tech Research Group. Μάθετε περισσότερα για την λύση Endpoint Protection της Sophos εδώ

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.