ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Array ανακοίνωσε τoν δεύτερης γενιάς multi-tenant ADC, AVX10650

Η Array ανακοίνωσε την δεύτερη γενιά του ADC (Application Delivery Controller) AVX10650. Ο νέος AVX10650 δίνει την δυνατότητα στους παρόχους IaaS (Cloud Infrastructure as a Service) απαράμιλλη ευελιξία να υποστηρίξουν πολλαπλούς πελάτες ενώ διαχειρίζονται μόνο μία συσκευή (ή δύο, για υψηλή διαθεσιμότητα). Οι επιχειρήσεις μπορούν να υποστηρίξουν πολλαπλές εφαρμογές, τύπους χρήστη κ.ά –επίσης, με μία συσκευή (ή δύο). 

Και σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ADC που διαφημίζονται ως multi-tenant, τα συστήματα AVX10650 δεν μοιράζονται φυσικούς πόρους. Είναι πλήρως ανεξάρτητα –καθένα έχει το δικό του I/O, την δική του CPU, μνήμη και κάρτα SSL – οπότε δεν υπάρχει διαμοιρασμός/ ή διεκδίκηση πόρων για να πέσει η απόδοση (και άρα η εμπειρία χρήσης).   

Πρόκειται για μία multi-tenant, virtualized λύση ADC που προσφέρει πραγματικά πολλαπλά οφέλη στους παρόχους IaaS και στις επιχειρήσεις. Προσφέρει τέσσερις διαφορετικές κύριες διαμορφώσεις, από την βασική entry-level ADC λύση για έως και 32 vAPV instances, έως την υψηλής απόδοσης μεγάλη διαμόρφωση που υποστηρίζει τέσσερις vAPV instances ανά συσκευή (appliance) και εγγυημένο throughput ανά instance στα 28Gbps. Συνδυάζει την ευελιξία ενός εικονικού ADC με την σταθερή, υψηλή απόδοση ενός φυσικού ADC – περισσότερες από δύο χιλιάδες συναλλαγές το δευτερόλεπτο (TPS) για SSL 2048-bit ακόμα και από την entry-level διαμόρφωση, και έως 17.000 SSL transactions per second (συναλλαγές το δευτερόλεπτο, 2048-bit) από την “μεγάλη” διαμόρφωση. 

Μπορείτε να αγοράσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα, “και να πληρώσετε καθώς μεγαλώνετε”. Για παράδειγμα, αν καταλήξετε ότι τώρα χρειάζεστε μία μεσαία διαμόρφωση ADC (π.χ 16 vAPV instances ανά συσκευή) μπορείτε να αποκτήσετε, το ένα τέταρτο, το μισό ή τα τρία τέταρτα της πλήρους χωρητικότητας (π.χ 4, 8, 12 ή 16 instances στη συγκεκριμένη περίπτωση). Αν αγοράσετε ένα AVX10650 σε μικρότερη χωρητικότητα από την πλήρη, μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση οποιαδήποτε στιγμή αργότερα. 

 

Με τον εικονικοποιημένο σύστημα (ελεγκτή) διάθεσης/παράδοσης εφαρμογών AVX10650, δεν χρειάζεται να δημιουργείτε στοίβες και racks από πολλαπλούς  ADCs για να υποστηρίξετε πολλαπλούς πελάτες ή εφαρμογές, ούτε έχετε τους πονοκεφάλους που συνοδεύουν ζητήματα όπως η διαχείριση, η ισχύς και η χωρητικότητα. Επιπλέον παρέχει SSL throughput που οι εικονικοί ADCs μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Διαβάστε περισσότερα για τον επόμενης γενιάς AVX10650 στο σχετικό δελτίο τύπου ή στο σχετικό datasheet.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.