ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συγκριτικές δοκιμές του AV-Comparatives αποδεικνύουν ότι η Sophos κερδίζει τους άλλους

Αλλάξτε σε μία ασφάλεια που κάνει τα πάντα καλύτερα. Έχει καλύτερη απόδοση. Προσφέρει καλύτερη προστασία. Με καλύτερη συμβατότητα. Καλύτερη τιμή. Και καλύτερη ολοκλήρωση. 

Πολλοί πελάτες επιθυμούν να φύγουν από τις μεγάλες εταιρείες ασφαλείας όπως είναι οι Symantec, McAfee και Kaspersky και να αλλάξουν σε Sophos, και είναι εύκολο να δείτε το γιατί.

Καλύτερη η Sophos για τέσσερις σπουδαίους λόγους. 

Καλύτερη απόδοση. Αποτελέσματα ανεξάρτητων δοκιμών από την AV-Comparatives δείχνουν πως η Sophos κυριολεκτικά κατατροπώνει τον ανταγωνισμό αφού επιδεικνύει την μικρότερη επιβάρυνση στο σύστημα, από κάθε άλλη εταιρεία. 

Καλύτερη προστασία. Η βασιζόμενη στο σύννεφο (cloud-based) νοημοσύνη ενάντια στις απειλές της Sophos κρατάει τους πελάτες της εταιρείας μακριά από τις τελευταίες και πιο σύγχρονες απειλές, και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο. 

Μεγαλύτερη συμβατότητα. Καλύπτει πλήρως συστήματα με Windows, με OS X (Apple Mac) και φορητές συσκευές. 

Περισσότερη ευελιξία. Ανάπτυξη on-premise ή στο σύννεφο (cloud). Η “με βάση τον χρήστη” (user-based) τιμολογιακή πολιτική επιτρέπει στις εταιρείες να προσθέτουν όσες συσκευές επιθυμούν, χωρίς πρόσθετα κόστη.

Καλύτερη απόδοση

Καλύτερη προστασία

Μεγαλύτερη συμβατότητα

 

 

Η Sophos ενάντια στους άλλους

Αν βασίζεστε σε μία λύση endpoint από τις εταιρείες Symantec, McAfee ή Kaspersky, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε μία ταχύτερη, περισσότερο ολοκληρωμένη, πιο συμβατή και ευέλικτη λύση endpoint, αυτή της Sophos. 

 

Η Sophos Endpoint Protection είναι η ασφάλεια που κάνει τα πάντα καλύτερα. Δείτε τις συγκριτικές δοκιμές του AV-Comparatives και τις έρευνες των Info-Tech Research Group και Gartner εδώ.  

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ και εδώ.