ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Logpoint εντάσσεται στο πρόγραμμα EMC Technology Connect για να προσφέρει επισκόπηση κρίσιμων συμβάντων σε πραγματικό χρόνο της πλατφόρμας EMC VNX Storage

H LogPoint, ο ευρωπαϊκός πάροχος λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Συμβάντων (SIEM), ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο πρόγραμμα EMC Business Partner για τους Technology Connect Partners ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις απαιτήσεις συμβατότητας API για να εξασφαλιστεί η διαλειτουργικότητα με την πλατφόρμα αποθήκευσης EMC VNX.

Η LogPoint είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία προϊόντων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός πάροχος λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Συμβάντων (SIEM). Η LogPoint επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν προληπτικά και ενεργά τα δίκτυά τους για να εντοπίζουν απειλές για την ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο, να προλαμβάνουν τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και να εκπληρώνουν τις όποιες απαιτήσεις συμμόρφωσης τους.

Η LogPoint έχει ενσωματώσει αρχεία καταγραφής απευθείας από την πλατφόρμα αποθήκευσης EMC VNX στην πλατφόρμα LogPoint SIEM. Η ολοκλήρωση θα επιτρέψει στην LogPoint να ενσωματώσει τον έλεγχο συμβάντων VNX στην πλατφόρμα LogPoint, ενισχύοντας τις δυνατότητες επισκόπησης του επιχειρησιακού δικτυακού περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο, προωθώντας κρίσιμα συμβάντα από τις πλατφόρμες αποθήκευσης στην λύση της LogPoint SIEM. Η LogPoint βλέπει αυτή την ενσωμάτωση ως βασικό παράγοντα προόδου στις προσπάθειες της να εισάγει την δική της λύση SIEM στην καρδιά μεγάλων περιβαλλόντων δικτύου.

Η ενσωμάτωση των αρχείων καταγραφής EMC VNX στο LogPoint αποτελεί σημαντικό μέρος της συνεχούς εξέλιξης της πλατφόρμας LogPoint καθώς συνεχίζουμε να ενσωματώνουμε πληθώρα πηγών καταγραφής στην πλατφόρμα. Είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο έχει πολύ μεγάλη ζήτηση, κυρίως από μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου τομέα που χειρίζονται τεράστιες ποσότητες ευαίσθητων δεδομένων και έχει μεγάλο αριθμό χρηστών, και βασίζονται στην εξαιρετική απόδοση της Big Data-based πλατφόρμας της LogPoint” είπε ο Christian Have, Vice President, Solution and Integration της LogPoint.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Gartner Group, η ασφάλεια και η αγορά λύσεων SIEM απολαμβάνουν σήμερα διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης. Μία αποτελεσματική λύση SIEM αποτελεί μόνο βοήθεια για την έγκαιρη ανίχνευση των απειλών στον κυβερνοχώρο, αλλά είναι επίσης ένα βασικό εργαλείο για την ολοένα και σημαντικότερη διαδικασία της βελτιστοποίησης του δικτύου. Επιπλέον, η εφαρμογή μίας λύσης SIEM για την παρακολούθηση και την αρχειοθέτηση της κίνησης δεδομένων στο δίκτυο γίνεται ολοένα και περισσότερο μια απαίτηση συμμόρφωσης με τις Ελεγκτικές κατευθυντήριες γραμμές, τις εταιρικές πολιτικές και τα πρότυπα ποιότητας όπως το ISO 27001, που έχει γίνει απαίτηση για δημόσιους οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η LogPoint είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παρόχους λύσεων SIEM. Συνδυάζοντας την Σκανδιναβική απλότητα με την Ευρωπαϊκή λεπτομέρεια, η τεχνολογία LogPoint ξεπερνά τις απαιτήσεις συμμόρφωσης και υπερασπίζεται τις εταιρείας ενάντια στο κυβερνοέγκλημα και τις απάτες. Με έδρα στην Κοπεγχάγη και με γραφεία στην Σουηδία, στην Γερμανία, στην Γαλλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η LogPoint εξυπηρετεί εκατοντάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.