ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε την διάθεση του Sophos Cloud Server Protection

Οι διακομιστές φιλοξενούν μεγάλες ποσότητες ευαίσθητων δεδομένων και πληροφοριών και έχουν γίνει δημοφιλείς στόχοι για κυβερνοεγκληματίες.

Για να εξασφαλίσουν τους διακομιστές, οι διαχειριστές παραδοσιακά έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε λογισμικό ασφαλείας που προορίζεται για χρήση κυρίως σε desktop υπολογιστές και σε πολύπλοκα, ακριβά εργαλεία ασφάλειας που είναι φτιαγμένα ειδικά για servers.

Ενδεχομένως για αυτό τον λόγο τα δύο τρίτα των επαγγελματιών IT που έλαβαν μέρος στην έρευνα της Spiceworks χαρακτήρισαν την πολυπλοκότητα της μάθησης, της διαχείρισης και της διατήρησης ή συντήρησης του λογισμικού ασφαλείας για διακομιστές ως ένα σημαντικό ή πολύ σημαντικό ζήτημα που τους απασχολεί.  

Η νέα λύση Sophos Cloud Server Protection προσφέρει προστασία απέναντι σε απειλές όπως το malware, πρόληψη εισβολής σε hosts,  ασφάλεια διαδικτύου καθώς και ξεκάθαρη ορατότητα στην τρέχουσα κατάσταση ασφαλείας όλων των διαχειριζόμενων διακομιστών μέσω ενός απλού web-based interface.

Η νέα λύση της Sophos είναι επίσης το μοναδικό προϊόν ασφάλειας διακομιστών που μπορεί διαρκώς να επιβλέπει το περιβάλλον του server, να εντοπίζει νέες εφαρμογές σε συνεχή βάση και να προσαρμόζει ευφυώς τις πολιτικές για την διατήρηση της λειτουργικής αποδοτικότητας.

“Αν ο συμβιβασμός desktop υπολογιστών είναι σαν να κλέβεις πορτοφόλι, τότε το hacking ενός server είναι σαν να κλέβεις τράπεζα” είπε ο Bill Licchini, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος Sophos Cloud. “Οι σημερινές επιχειρήσεις χρειάζονται την πλέον σύγχρονη και up-to-date προστασία και το Sophos Cloud Server Protection δίνει στο υπερφορτωμένο από υποχρεώσεις προσωπικό IT μία καινοτόμα, υψηλής απόδοσης και εύκολης στην διαχείριση λύση για να εξασφαλίζουν περιβάλλοντα διακομιστών”.

“Ως μέρος του πρόσφατου δοκιμαστικού προγράμματος του Sophos Cloud, είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω την λειτουργικότητα Server Protection που προστέθηκε στο προϊόν” δήλωσε ο Scott Hartung, Διευθυντής IT στην εταιρεία The Rivett Group. “Χρησιμοποιούμε το Sophos Cloud για να προστατεύσουμε τους υπολογιστές Windows, Mac και τις φορητές συσκευές. Μου αρέσει το γεγονός ότι η Sophos πραγματικά καταλαβαίνει την ασφάλεια διακομιστών και μπορώ να δω ότι η νέα έκδοση του Sophos Cloud θα με βοηθήσει να μειώσω τον χρόνο που απαιτείται για την συντήρηση της ασφάλειας διακομιστών”.  

“Έχουμε ανακαλύψει ότι όλο και περισσότεροι πελάτες μας προσπαθούν να υποστηρίξουν ένα διαφοροποιημένο γεωγραφικά εργατικό δυναμικό” είπε ο Pete Greco, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Τεχνολογίας της Productive Corporation. “Το Sophos Cloud με Server Protection παρέχει ολοκληρωμένη εποπτεία και δυνατότητες διαχείρισης, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται οι εργαζόμενοι ή οι συσκευές τους. Με την Sophos είμαστε σίγουροι ότι το εργατικό δυναμικό των πελατών μας είναι τόσο διαθέσιμο όσο και ασφαλές”.

Η Sophos συνεχίζει να βελτιώνει το Sophos Cloud, ώστε να προσφέρει την απλούστερη λύση ασφαλείας με την καλύτερη εμπειρία χρήσης στον κόσμο. Το Cloud UI είναι ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο και μοντέρνο, και η Sophos έχει βελτιώσει σημαντικά την πλοήγηση ώστε να είναι απλούστερο στην χρήση, προσφέροντας γρήγορες επιλογές για πράγματα που ενδεχομένως θα θέλατε να μπορείτε να κάνετε.

Δοκιμάστε το Sophos Cloud σήμερα, για να ενοποιήσετε την διαχείριση πολλών διαφορετικών τύπων ασφαλείας σε μία μοναδική κονσόλα και για να μπορείτε να αποκρούσετε τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις, επειδή πολύ απλά όλες οι άμυνες σας βρίσκονται σε ένα μέρος μπροστά σας. Δοκιμάστε το Sophos Cloud δωρεάν – κάντε εγγραφή για την δοκιμαστική έκδοση των 30 ημερών σήμερα κιόλας! Δείτε ένα video για το Sophos Cloud Server Protection.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ και εδώ.