ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos καλύτερη από τη McAfee εκεί που μετράει!

Η McAfee μπορεί να είναι τεράστια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη.  Αν κοιτάξετε τις ανεξάρτητες δοκιμές και τις αξιολογήσεις, η Sophos βρίσκεται στη κορυφή. Προμηθευτείτε τον Οδηγό Αγοράς Endpoint της εταιρείας, για να διαπιστώσετε από μόνοι σας και να αξιολογήσετε οι ίδιοι τα προϊόντα προστασίας τελικού σημείου.

Ο συγκεκριμένος οδηγός σας δείχνει τη θέση της Sophos σε σχέση με τη McAfee και άλλες εταιρείες ασφαλείας στους τομείς της απόδοσης, της προστασίας, της ευκολίας διαχείρισης καθώς και της υποστήριξης πελατών.

 

Καλύτερη απόδοση

Η προστασία τελικού σημείου δεν πρέπει να είναι σε βάρος της αποδοτικότητας των χρηστών. Σε πρόσφατη δοκιμή αξιολόγησης από την ανεξάρτητη εταιρεία AV-Comparatives, η Sophos Endpoint Protection είχε τη καλύτερη επίδοση (χαμηλότερη είναι και καλύτερη) και επομένως τη μικρότερη επίπτωση στην απόδοση του συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι το λογισμικό της εταιρείας είχε τις μικρότερες επιπτώσεις στη ταχύτητα ενός υπολογιστή κατά τη διάρκεια που πραγματοποιεί εργασίες όπως η εκκίνηση προγραμμάτων και το άνοιγμα αρχείων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο διάγραμμα παρακάτω, η Sophos έχει τις λιγότερες επιπτώσεις στην απόδοση στη βιομηχανία, ενώ η McAffe είναι από τις τελευταίες εταιρείες στη κλίμακα. Σε αυτή τη σύγκριση, το χαμηλότερο σκορ σημαίνει και καλύτερη απόδοση.

Η Sophos παρέχει την προστασία που χρειάζονται οι χρήστες και η εταιρείες χωρίς να τους επιβραδύνει.

SophosVsMcAfee-AV-Comp-Chart

Καλύτερη προστασία 

Όταν επιλέγετε τη Sophos, επιλέγετε τη καλύτερη προστασία ενάντια στο malware. Όπως μπορείτε να δείτε στο διάγραμμα του Info-Tech που περιλαμβάνεται στην έκθεση του γκρουπ, Vendor Landscape: Endpoint Anti-Malware, σχετικά με το τοπίο στη βιομηχανία της ασφάλειας, η Sophos έχει αρκετά υψηλότερη θέση από τη McAffe, κάτι που σημαίνει ότι η Sophos, όχι μόνο διαθέτει λογισμικό που επηρεάζει λιγότερο την συνολική απόδοση ενός υπολογιστή, αλλά προσφέρει και καλύτερη προστασία ενάντια στο malware σε σχέση με τη McAfee.

Αυτό επίσης αποδεικνύει το τρόπο που η στρατηγική της Sophos για ολοκληρωμένη προστασία, η ισχυρή θέση της στην αγορά και η φήμη της ως εταιρεία που δημιουργεί τάσεις στη βιομηχανία, αφήνει τη McAfee πίσω της. 

Το Info-Tech Research Group τοποθέτει τη Sophos στους Πρωταθλητές τα τελευταία τρία χρόνια, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των προϊόντων της και βασιζόμενη στα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, στο πόσο οικονομικά είναι, πόσο εύχρηστα είναι, καθώς και στην αρχιτεκτονική τους.

Επιπλέον, το Info-Tech αξιολογεί τις εταιρείες για τη βιωσιμότητα, τη στρατηγική, την επιρροή τους και το κανάλι.

SophosVsMcAfee-InfoTech-Chart

Ταχύτατη και στους Macs

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι λέει ένας χρήστης από το LowEndMac.com σχετικά με το Sophos Endpoint Antivirus:

“Σε σχέση με άλλες σουίτες antivirus για Windows, μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα τη διαφορά στην απόδοση υπολογιστή, και το πως καταναλώνουν τους πόρους του υπολογιστή με ορισμένες από αυτές κυριολεκτικά να γονατίζουν υπολογιστές. Πως τα πηγαίνει η Sophos συγκριτικά; Τρέχω Sophos στον MacBook μου χρονολογίας 2009 με Mavericks για περισσότερο από μία εβδομάδα και δεν έχω αντιληφθεί μείωση στην απόδοση αποό τότε που έκανα την εγκατάσταση”. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το συγκεκριμένο review εδώ.

Οδηγός Αγοράς Endpoint

Δείτε τη θέση της Sophos σε σύγκριση με άλλες εταιρείες ασφαλείας. Πατήστε το σύνδεσμο εδώ, για να κατεβάσετε τον Endpoint Buyers Guide.

Δοκιμάστε τη Sophos

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε την απόδοση των προϊόντων της Sophos είναι να τα δοκιμάσετε. Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε το δοκιμαστική έκδοση του Endpoint Antivirus. Μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση on-premise ή την έκδοση για ανάπτυξη στο cloud, και να ξεκινήσετε τις δοκιμές σας από σήμερα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.