ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Peplink ανακοίνωσε το Balance 50 με 5 θύρες WAN!

Το Balance 50 διαθέτει τις εξελιγμένες τεχνολογίες διαχείρισης φόρτου γραμμής (load balancing) και failover, επομένως σε περίπτωση που οποιαδήποτε γραμμή βγει εκτός λειτουργίας τότε αυτόματα αναδρομολογεί τα δεδομένα στις υπόλοιπες διαθέσιμες γραμμές.

Υποστηρίζει PepVPN, επομένως μπορεί και λειτουργεί ως τελικό σημείο SpeedFusion για branch VP networking, ενώ ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες που έκαναν τα Balance 20 και Balance 30 αγαπητά στους πελάτες.

Έχετε πελάτες που ζουν σε περιοχές με περιορισμένο bandwidth; Θέλετε να έχετε την επιλογή να συνδέσετε περισσότερους από τρία WAN links κάθε φορά; Το Balance 50 κάνει όλα τα παραπάνω δυνατά, και είναι μία γρήγορη και ευέλικτη αναβάθμιση σε σχέση με τα Balance 20 και 30.

Μάλιστα το Balance 50, προσφέρει περισσότερη ταχύτητα και αξιοπιστία, ακόμα και σε περιπτώσεις που μεμονωμένες συνδέσεις παρουσιάζουν καθυστερήσεις ή έχουν “πέσει”.

Κατεβάστε το σχετικό datasheet για περισσότερες πληροφορίες για το Balance 50, το νέο οικονομικό multi-WAN router της Peplink.