ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε το Sophos Mobile Control 4.0

Διαθέσιμο είτε on premise είτε as-a-service, το Sophos Mobile Control παρέχει μια απλή και διαφοροποιημένη προσέγγιση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς για να διαχειρίζονται και να εξασφαλίζουν τις φορητές συσκευές, το περιεχόμενο και τις εφαρμογές.

Η νέα λύση της Sophos βοηθά τους επαγγελματίες IT να υλοποιήσουν με αυτοπεποίθηση πολιτικές BYOD (Bring Your Own Device) στα επιχειρησιακά περιβάλλοντα και παρέχει στους χρήστες την ευελιξία που χρειάζονται για να παραμείνουν παραγωγικοί και συνάμα ασφαλείς. Υποστηρίζει συσκευές iOS, Android και Windows Phone 8.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SMC 4.0, δείτε το σχετικό βίντεο.

SMC 4.0: Κρυπτογράφηση φορητών συσκευών, Ολοκληρωμένη Ασφάλεια με επίκεντρο τον Χρήστη

Το SMC 4.0 παρέχει μία απλή, απροβλημάτιστη και ολοκληρωμένη προσέγγιση όσο αφορά στην προστασία των φορητών συσκευών. Με Mobile Content Management (Διαχείριση Περιεχομένου Φορητών συσκευών) για συσκευές iOS, το Sophos Mobile Control είναι η μόνη λύση ΕΜΜ που προσφέρει κρυπτογράφηση σε επίπεδο αρχείου, για την προστασία των δεδομένων στο γραφείο ή όταν βρίσκεστε σε κίνηση.

 

Το SMC παρέχει επίσης ενσωματωμένη ασφάλεια απέναντι σε κακόβουλο λογισμικό (malware) και κακόβουλες ιστοσελίδες για Android συσκευές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 80% των λειτουργικών συστημάτων για smartphones στον κόσμο, αλλά και την πλειοψηφία των απειλών κακόβουλου λογισμικού σε φορητές συσκευές. Ο αριθμός των μοναδικών απειλών τύπου malware που έχει διαπιστώσει η SophosLabs ότι υπάρχουν σήμερα έχει φτάσει σχεδόν τις 900.000 και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

Με την προστασία internet για Android, οι διαχειριστές IT μπορούν να επιλέξουν κατηγορίες ιστοσελίδων, για να ελέγξουν τη πρόσβαση και να μπλοκάρουν τη κλοπή δεδομένων ή τις ακατάλληλες ιστοσελίδες. Το Sophos Mobile Control 4.0 προσφέρει μοναδική ολοκλήρωση με τις λύσεις Sophos UTM, Checkpoint και Cisco για να προσφέρει έλεγχο της πρόσβασης στο δίκτυο.

Συσκευές που έχουν “συμβιβαστεί” (έχουν παραβιαστεί, είναι μολυσμένες κ.ά) παραμένουν απομονωμένες από το εταιρικό δίκτυο, για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων του οργανισμού από mobile malware (κακόβουλο λογισμικό για φορητές συσκευές). Η “με επίκεντρο τον χρήστη” ανάπτυξη του Sophos Mobile Control, η ευκολία διαχείρισης και το χαμηλό κόστος, απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό το administration. Με μια διαισθητική web-based κονσόλα διαχείρισης, οι administrators μπορούν να παρέχουν στους χρήστες τους ένα self-service portal για να αλλάζουν κωδικούς πρόσβασης, να καταχωρούν συσκευές και να αναφέρουν συσκευές που έχουν χαθεί ή κλαπεί. 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.