ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βράβευση 5 αστέρων για τη Sophos στον οδηγό 2014 Partner Program του CRN

Μια εταιρεία του τύπου “πρώτα το κανάλι, με εστίαση στο κανάλι” όπως η Sophos, συνεχίζει να λαμβάνει εντυπωσιακή αναγνώριση από το CRN / The Channel Company, ως επί το πλείστον πρόσφατα με τον Michael Valentine, ως Ανώτερο Αντιπρόεδρο των Παγκόσμιων Πωλήσεων και με τη Kendra Krause, Αντιπρόεδρο των Πωλήσεων στο κανάλι της Βόρειας Αμερικής που διακρίθηκαν ως Channel Chiefs τον προηγούμενο μήνα. Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Michael Valentine ονομάστηκε επίσης κορυφαίο στέλεχος πληροφορικής για τη μεσαία αγορά. 

H Sophos επιτρέπει στους εταίρους της να πουλήσουν, να εμπορευτούν, να διανέμουν και να εφαρμόσουν τις βραβευμένες λύσεις δικτύου, διακομιστών και cloud καθώς και λύσεις τελικού χρήστη σε οργανισμούς και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα συνεργατών για τη Βόρεια Αμερική, που περιλαμβάνει απλουστευμένη δομή καταχώρησης συμφωνιών και εκπτώσεων, πλήρη πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και των λύσεων της Sophos, εργαλεία πωλήσεων και marketing, εκπαίδευση και τεχνική ενεργοποίηση, καθώς και σημαντικές επενδύσεις στις πωλήσεις στο τοπικό κανάλι και σε πόρους SE. 

Για να προσδιορίσει τις εταιρείες που θα λάμβαναν τη διάκριση των 5 αστέρων για το 2014, ερευνητική ομάδα της The Channel Company, αξιολόγησε την αίτηση κάθε πάροχου βασιζόμενη στις επενδύσεις του στα προγράμματα προσφορών, στην αποδοτικότητα των εταίρων της, στην εκπαίδευση και υποστήριξη των συνεργατών της, στα προγράμματα marketing και στους πόρους που παρέχει, στην υποστήριξη στις πωλήσεις αλλά και στην επικοινωνία. 

Οι εταιρείες παροχής λύσεων (υπηρεσιών, προϊόντων) έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή των εταίρων τους. Ο εντοπισμός του σωστού προμηθευτή, με τις σωστές τεχνολογίες και τη σωστή προσέγγιση μπορεί να κάνει τη διαφορά”, δήλωσε ο Robert Faletra , Διευθύνων Σύμβουλος της The Channel Company. “Ο ετήσιος Οδηγός Προγραμμάτων Συνεργατών και η βαθμολογία των 5 αστέρων, αναγνωρίζει τα καλύτερα προγράμματα για το κανάλι που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα για να βοηθήσει τους παρόχους λύσεων να καθορίσουν ποια εταιρεία παραδίδει τα καλύτερα στοιχεία στους συνεργάτες της για τους ατομικούς επιχειρηματικούς τους στόχους”. 

Ο John Keenan, Αντιπρόεδρος των Πωλήσεων για τη Βόρεια Αμερική της Sophos δήλωσε: “Το να λάβουμε την διάκριση “5-Star” από το CRN είναι η επικύρωση ότι η στρατηγική μας λειτουργεί. Από τα υψηλότερα επίπεδα, η ομάδα της Sophos εργάζεται σκληρά για να επιδείξει τη δέσμευσή μας προς το κανάλι σε όλα όσα κάνουμε. Πιστεύουμε ότι η επένδυση σε εκείνους τους εταίρους που δεσμεύονται μαζί μας στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους, είναι μια έξυπνη, απλή προσέγγιση για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων και την αύξηση των εσόδων. Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε θετικές διακρίσεις που έρχονται ως αποτέλεσμα της προσέγγισης αυτής”. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Συνεργατών της Sophos ή για να γίνετε συνεργάτης της Sophos επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της. Ο οδηγός 2014 Partner Program Guide βρίσκεται στο CRN.com και όλες οι εταιρείες που έλαβαν την υπέρτατη διάκριση 5-Star θα βρίσκονται επίσης στο τεύχος Απριλίου του CRN.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.