ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Infographic: 10 χρόνια mobile malware (2004-2014)

Τους τελευταίους 12 μήνες, η Sophos Labs έχει δει μία ανησυχητική επιτάχυνση στην ανάπτυξη malware για Android συσκευές. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 650.000 διαφορετικές εκδοχές Android malware, παρουσιάζοντας αύξηση 600% σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο. 

Στο παρακάτω Infographic, μπορείτε να δείτε την πορεία του Android malware και τους σπουδαιότερους σταθμούς στην εξέλιξη του την τελευταία δεκαετία, από την γέννηση του έως σήμερα.

Έκθεση για τις απειλές στην ασφάλεια των φορητών συσκευών

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο mobile malware. Για να επισημάνουν αυτή την… αμφίβολη επέτειο, στη Sophos Labs δημιούργησαν την πρώτη Έκθεση για τις Απειλές στην Ασφάλεια των Φορητών συσκευών. Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να κατεβάσετε την έκθεση από εδώ, για να διαβάσετε σχετικά με την εξέλιξη των απειλών στις φορητές συσκευές, αλλά και να μάθετε τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον οργανισμό σας.

Αποκτήστε την δωρεάν εφαρμογή: Sophos Mobile Security for Android

Το Sophos Mobile Security app είναι μία ισχυρή αλλά ελαφριά εφαρμογή που προστατεύει τις συσκευές Android χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ή η αυτονομία της μπαταρίας. Συνδυάζοντας ενημερωμένη έως και στο τελευταίο λεπτό νοημοσύνη, «σκανάρει» τις εφαρμογές καθώς τις εγκαθιστάτε. Άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν privacy advisor (συμβουλές σχετικά με την ιδιωτικότητα), encryption (κρυπτογράφηση), προστασία κάθε εφαρμογής με κωδικό κ.ά. Η Sophos έχει λάβει πολλά βραβεία και εξαιρετικά reviews για το Sophos Mobile Security app, το οποίο έχει κατέβει περισσότερες από 100.000 φορές από το Google Play.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.