ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το πανίσχυρο σύστημα Communigate Pro πλέον στην Ελλάδα από την NSS

Η εταιρία NSS προχώρησε στη συνεργασία με την εταιρία Stalker σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

Το προϊόν Communigate Pro 5.0 είναι μία πανίσχυρη πλατφόρμα διαχείρισης επικοινωνιών που απευθύνεται σε εταιρίες που τους απασχολεί σοβαρά η ουσιαστική οργάνωση των επικοινωνιών με σκοπό τη διάχυση γνώσης σε όλα τα επίπεδα και τη διαχείριση αυτής από την διοικηση με απότερο στόχο τη σωστή λήψη αποφάσεων. Επίσης, η αντικατάσταση άλλων απλών συστημάτων διαχείρισης αλληλογραφίας από το CommuniGate Pro, συντελεί ουσιαστική αναβάθμιση δυνατοτήτων με ανεκτό κόστος και τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας.

Η βασική διαφορά μεταξύ της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και άλλων τεχνολογιών επικοινωνίας, είναι ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία είναι ένα μέσον επικοινωνίας τα δεδομένα του οποίου συνεχίζουν και υπάρχουν για μελλοντική χρήση. Δηλαδή, τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας δεν μεταδίνονται απλά, αλλά καταγράφεται η διαδρομή τους και παραμένουν στην ταχυδρομική θυρίδα του αποστολέα και του παραλήπτη για μελλοντική αναφορά ή μέχρι να διαγραφούν. Αυτά τα μηνύματα δεν περιλαμβάνουν μόνο το κείμενο αλλά και άλλα δεδομένα, όπως στοιχεία του αποστολέα, του παραλήπτη, κοινοποιήσεις, επισυνάψεις αρχείων κλπ, οπότε τελικά τα συστήματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι στην πραγματικότητα συστήματα διαχείρισης γνώσης. Έχει παρατηρηθεί μάλιστα ότι στις περισσότερες εταιρίες το σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι το μεγαλύτερο σε όγκο πληροφοριών σε σχέση με τα υπόλοιπα. Στην πράξη είναι ίσως το πιό σημαντικό σύστημα, που αρχικά μάλιστα σχεδιάστηκε για απλή επικοινωνία μηνυμάτων κειμένου από ένα χρήστη σε ένα άλλο, αλλά με τον καιρό άλλαξε και ο ρόλος του αναβαθμίστηκε εντελώς. Οι εταιρίες πλέον χρειάζονται ένα σύστημα που να μπορεί να επεκταθεί και να επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μέσω αυτού, διατηρώντας την πλήρη ασφάλεια των πληροφοριών που διακινούνται. Οι πληροφορίες αυτές, δεν περιλαμβάνουν πλέον απλά ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά συντελούν σε πλήρη ηλεκτρονική διαχείριση επαφών, ηλεκτρονική διαχείριση εργασιών, σημειώσεις, ηλεκτρονική διαχείριση συναντήσεων, μέχρι τηλεφωνικές κλήσεις μέσω internet και πλήρεις υλοποιήσεις ηλεκτρονικών τηλεφωνικών κέντρων (IP-PBX).

Ξεκινώντας με την εξέλιξη της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πλέον μιλάμε για ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης επικοινωνιών. Το σύστημα CommuniGatePro είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης επικοινωνιών (unifiedmessaging system) που περιλαμβάνει πολλαπλές υπηρεσίες επικοινωνίας όπως SMTP, POP, IMAP, LDAP, SIP οι οποίες μπορούν να υποστηριχθούν από διάφορους πελάτες (clients) ή μέσω του Web. Εκτός από την ηλ. αλληλογραφία, το σύστημα προσφέρει ενσωματωμένο ευρετήριο/directory LDAP, ημερολόγιο (μέσω Outlook, μέσω Web, ή ακόμα και μέσω iCAL ή vCAl), διαχείριση σημειώσεων, αρχείων, διαχείρισης ταχυδρομικών λιστών κλπ. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι ότι υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων όπως Linux, Windows, Unix, Mac OS, AS/400 και άλλων που στο σύνολό τους ξεπερνούν τους τριάντα (30) συνδυασμούς λειτουργικών / υλισμικού (hardware). Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να λειτουργήσει με τη χρήση πολλαπλών μηχανημάτων με εσωτερικούς μηχανισμούς (active & dynamic clustering) με αποτέλεσμα να μιλάμε για μία λύση χωρίς όρια, που είναι κατάλληλη ξεκινώντας από μία εταιρία λίγων ατόμων έως οργανισμούς με ανάγκες για παραπάνω από 10.000.000 χρήστες. Ο τιμοκατάλογος διαμορφώνεται ανάλογα, καθιστώντας το σύστημα πολύ προσιτό ξεκινώντας από 580,00 € για 25 χρήστες.