ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεύτερη σε μερίδιο αγοράς στην Ινδία η Array Networks, στην παροχή εφαρμογών δικτύωσης

Στις παρατηρήσεις της έκθεσης που υποστηρίζουν την θέση που έλαβε η Array στην κατάταξη, αναλυτές της IDC επισημαίνουν ότι η λύση βελτιστοποίησης WAN της εταιρείας έχει «αυξήσει τις πιθανότητες για την Array να κερδίσει μεγάλα συμβόλαια και να τοποθετηθει ως ένας  πάροχος λύσεων end-to-end στον χώρο ADC”.

Σύμφωνα με την IDC, οι λόγοι που καθιστούν την θέση της Array στην αγορά της Ινδίας ως ηγετική, συμπεριλαμβάνουν την ικανότητα της να κλείσει συμφωνίες στις προσοδοφόρες αγορές των κυβερνητικών και των τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών (BFSI), καθώς και στη δυνατότητα της να προσφέρει ολιστικές λύσεις ADC και WAN με ειδική κοστολόγηση στους πιθανούς πελάτες. Παρά το γεγονός ότι η Cisco εξακολουθεί να οδηγεί – λόγω του μεγάλου όγκου πωλήσεων ελεγκτών βελτιστοποίησης WAN – η Array θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος χάρη στην συνεχιζόμενη ανάπτυξη της στον χώρο των ελεγκτών βελτιστοποίησης WAN .

Ο κ. Shibu Paul, Country Manager της Array Networks δήλωσε: “Η IDC είναι μια σεβαστή αρχή παρακολούθησης των αγορών που η Array εξυπηρετεί, ενώ παράλληλα η τοπική ομάδα της IDC στην Ινδία έχει μια υψηλή κατανόηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών στο χώρο της παροχής εφαρμογών δικτύωσης. Η ομάδα της Array έχει εργαστεί ακούραστα για να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας, να βοηθήσει τους συνεργάτες μας και να βελτιστοποιήσουμε τις προσφορές μας, και είμαι εξαιρετικά ευτυχής που βλέπω τις προσπάθειες μας να αποδίδουν καρπούς, όπως αντικατοπτρίζεται και από την νέα έκθεση της IDC για την αγορά”.

“Πέρα από το κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην αγορά Enterprise βασιζόμενη στην σουίτα λύσεων παροχής εφαρμογών δικτύωσης, η Array ανοίγει νέες ευκαρίες με την σειρά των software appliances της εταιρείας που μπορούν να φιλοξενηθούν σε κάθε εικονικοποιημένο (virtualized) διακομιστή ξεπερνώντας τα εμπόδια των τιμών και προσφέροντας περισσότεροι οικονομικές λύσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”, δήλωσε με την σειρά του ο Manoj Iyer, αναλυτής της IDC για τη επιχειρησιακή δικτύωση στην Ινδία . “Χάρη στην δυνατότητα να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα πελατών και χάρη στην go-to-market στρατηγική που εστιάζει στην εκπαίδευση των εταίρων της, στην εξισορρόπηση φορτίου, στις WAN βελτιστοποιήσεις, στο επιχειρησιακό mobility, στην υψηλή διαθεσιμότητα, στις  λύσεις BYOD και επιτάχυνσης εφαρμογών που προσφέρει, η Array είναι σε θέση να αυξήσει περαιτέρω το μερίδιο της στην αγορά της παροχής εφαρμογών δικτύωσης”.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.