ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η WD συνεργάζεται με την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης της Κίνας, Baidu στις λύσεις αποθήκευσης στο σύννεφο

Τα personal cloud drives της WD, My Cloud διατίθεται τώρα και στην Κίνα σε χωρητικότητες των 2 TB, 3 TB και 4 TB, επιτρέποντας στους καταναλωτές να οργανώνουν, να συγκεντρώνουν και να ασφαλίζουν το ψηφιακό περιεχόμενο από όλους τους υπολογιστές τους και τα κινητά τους τηλέφωνα έχοντας πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή και από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η υψηλής απόδοσης και τεσσάρων θέσεων (4-bay) λύση NAS (Network Attached Storage) της WD, My Cloud EX4 διατίθενται στην Κίνα  “χωρίς σκληρούς δίσκους”  ή με σκληρούς δίσκους και σε χωρητικότητες των 8 TB, 12 TB ή 16TB ικανότητες παρέχοντας σε δημιουργικούς επαγγελματίες, σε επαγγελματίες-καταναλωτές και σε ομάδες εργασίας έναν αξιόπιστο τρόπο για να σώζουν ή να διαμοιράζονται δεδομένα, να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας, να “στριμάρουν” ή να διαχειρίζονται τεράστιες ποσότητες ψηφιακών δεδομένων. Η υπηρεσία Baidu Yun είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών δημόσιας αποθήκευσης στο σύννεφο (στο “cloud”) με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες.

Καταναλωτές και επιχειρήσεις αποθηκεύουν περιεχόμενο στο Baidu Yun για εύκολη πρόσβαση και κοινή χρήση από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο. Η συνεργασία μεταξύ της WD και της Baidu θα επιτρέψει στους Κινέζους πελάτες να διαχειρίζονται το λογαριασμό τους στο Baidu Yun μεταφέροντας αρχεία εύκολα μεταξύ του My Cloud ή της συσκευής My Cloud EX4 που έχουν στην διάθεση τους και στο Baidu Yun χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές (apps) My Cloud της WD από τα Android ή iOS κινητά ή tablets τους.

Οι πελάτες επίσης της Baidu και της WD θα είναι επίσης σε θέση να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του περιεχόμενό τους που έχουν τοπικά στο Baidu Yun, καθώς και να κρατάνε εφεδρικό αντίγραφο του λογαριασμού τους Baidu Yun τοπικά στο μέσο αποθήκευση που χρησιμοποιούν χάρη στο λογισμικό WD SmartWare Pro.

“Η ανάπτυξη της Baidu και οι υπηρεσίες δημόσιας αποθήκευσης στο σύννεφο της εταιρείας υπήρξαν θεαματικές. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργαστούμε μαζί τους”, δήλωσε ο Jim Welsh, executive vice president, Branded Products and worldwide sales της WD. “Η ενσωμάτωση του Baidu Yun με τις πλατφόρμες προσωπικού χώρου αποθήκευσης δεδομένων στο σύννεφο και εξωτερικών μέσων αποθήκευσης της WD προσφέρει στους κοινούς πελάτες μας το καλύτερο όλων των κόσμων – τη δυνατότητα να κρατούν το περιεχόμενο ασφαλές στο σπίτι, ενώ παράλληλα κρατούν αντίγραφα ασφαλείας και μοιράζονται περιεχόμενο με τους φίλους τους στο Baidu Yun”.

“H Baidu έχει ως στόχο να παρέχει τον καλύτερο τρόπο για να έχουν πρόσβαση οι χρήστες στο πολύτιμο περιεχόμενο τους, ανεξάρτητα από τη θέση τους”  δήλωσε ο Χου Zhenyu, Chief architect του Baidu Yun . “Η WD είναι ένας ηγέτης στις λύσεις τοπικής αποθήκευσης υψηλής χωρητικότητας, και η ένταξη των δημόσιων υπηρεσιών αποθήκευσης του σύννεφου μας με την πλατφόρμα της WD δίνει στους πελάτες μας μια εντυπωσιακή λύση υβριδικής αποθήκευσης στο σύννεφο – το καλύτερο και των δύο κόσμων, και της δημόσιας αποθήκευσης στο σύννεφο και της προσωπικής αποθήκευσης στο σύννεφο”.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.