ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε την πρόσληψη του Dan Schiappa ως General Manager του End User Security Group

O Schiappa έρχεται στη Sophos από την RSA, το τμήμα ασφάλειας της EMC, όπου υπηρέτησε ως ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τμήματος Identity και Data Protection της εταιρείας. Στην RSA, ο Dan Schiappa διαχειριζόταν μιας επιχειρηματική μονάδα με ετήσια έσοδα άνω των $500 εκατομμυρίων, και είχε την ευθύνη για τον προγραμματισμό, την διαχείριση των προϊόντων, την εμπορία των προϊόντων, για ένα κέντρο διοίκησης που αφορούσε στην καταπολέμηση της απάτης, καθώς και για τη λειτουργία του data center. Στην Sophos θα έχει την πλήρη ευθύνη για το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων ασφάλειας της εταιρείας που απευθύνονται σε τελικούς χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των endpoint, mobile, server protection και encryption και data protection.

Ο Kris Hagerman, διευθύνων σύμβουλος της Sophos, είπε: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Dan στην Sophos. Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και ειδικά στον τομέα της ασφάλειας, με μεγάλο υπόβαθρο, κινητικότητα και πάθος που τον καθιστούν την τέλεια λύση για την επιτάχυνση της στρατηγικής μας που αφορά στα προϊόντα ασφάλειας για τελικούς χρήστες. Έτσι ώστε να προσφέρουμε παγκόσμιας κλάσης on-premise και διαχειριζόμενων στο cloud λύσεις ασφαλείας για την προστασία των πελατών μας καθώς συνδέονται διαρκώς σε ποικιλίες endpoints. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε μερικά από τα λαμπρότερα μυαλά στην Sophos καθώς κοιτάζουμε να γίνουμε ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή των πληρέστερων λύσεων ασφάλειας, χωρίς πολυπλοκότητα, για τους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο“.

Πριν εργαστεί στην EMC, ο Schiappa ήταν στη Microsoft, όπου κατείχε διάφορες θέσεις γενικού διευθυντή συμπεριλαμβανομένων της ασφάλειας των Windows, της υπηρεσίας Microsoft Passport / Live ID καθώς και της πλατφόρμας για την online διαφήμιση της εταιρείας. Οδήγησε επίσης τη στρατηγική και την εταιρική ανάπτυξη στον τομέα Entertainment and Devices. Ως επικεφαλής του τμήματος ασφάλειας της Microsoft, ο Dan οδήγησε μία ομάδα από 400 άτομα που ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη της υποδομής ασφαλείας για τα Windows Vista / 7 και Windows Server λειτουργικά συστήματα. Επίσης κατά τη διάρκεια της θητείας του, ήταν ο βασικός ηγέτης των υπηρεσιών BitLocker και Rights Management της Microsoft. Πριν από τη Microsoft, o Dan ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vingage Corporation, μιας νεοσύστατης εταιρείας φιλοξενίας video σε διακομιστές που εξαγοράστηκε από την L3 Mobilevision, και ήταν στέλεχος στη PictureVision, ένα online startup ψηφιακής απεικόνισης που αποκτήθηκε από την Kodak. O Dan Schiappa επίσης κατείχε τεχνικούς ρόλους  στις εταιρείες Informix Software και Oracle Corporation.

Ο Schiappa δήλωσε: “Η Sophos είναι έτοιμη να οδηγήσει τις εξελίξεις για μια πιο αποτελεσματική και απλούστερη προσέγγιση στην διασφάλιση των χρηστών και των δεδομένω . Το σύννεφο θα επιτρέψει σε επαγγελματίες IT και sτους εταίρους μας να επιταχύνουν την ανάπτυξη στην ασφάλεια και την απλοποίηση της διαχείρισης σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο με malware , στοχευμένες επιθέσεις και άλλες απειλές ασφαλείας. Και οι συνεχείς καινοτομίες της στους τομείς της ασφάλειας για τον τελικό χρήστη και την προστασία των δεδομένων του θα διασφαλίσει καλύτερα τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, είτε επιλέγουν το σύννεφο ή την πιο παραδοσιακή on-premise διαχείριση. Είναι μια συναρπαστική περίοδος να είσαι στην Sophos, και είμαι ενθουσιασμένος που είναι μέλος της ομάδας“.