ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έρευνα της 451 Research για την Υπηρεσία Ταχείας Ανταπόκρισης της Sophos

Read the report today!

Η παγκόσμιας εμβέλειας ερευνητική και συμβουλευτική εταιρεία 451 Research (μέρος της S&P Global Market Intelligence) δημοσίευσε πρόσφατα μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της Sophos Rapid Response, της υπηρεσίας αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης της Sophos.

Η 451 Research χαρακτήρισε την υπηρεσία Sophos Rapid Response ως μια ελκυστική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης όχι μόνο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και για μεγαλύτερους οργανισμούς υπογραμμίζοντας το σταθερής χρέωσης μοντέλο δέσμευσης 45 ημερών ως «μοναδικό, σε μια αγορά που είναι γνωστή για τα ωριαία μοντέλα τιμολόγησης, τις ετήσιες δεσμευτικές συμβάσεις και, ορισμένες φορές, την καθυστερημένη ανταπόκριση».

Η εμπειρογνωμοσύνη στην αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης είναι η δεύτερη από τις κορυφαίες δεξιότητες που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που δεν διαθέτουν οι σημερινές ομάδες πληροφορικής, μετά την εξειδίκευση στις πλατφόρμες cloud, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Voice of the Enterprise (VotE): Voice of the Enterprise (VotE): Information Security, Organizational Dynamics 2020 που πραγματοποιήθηκε από την 451 Research πέρυσι.

Επιπλέον, από την έρευνα VotE διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα ασφάλειας των πληροφοριών στις επιχειρήσεις είναι ανεπαρκή, με τις ομάδες πληροφορικής να μην έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί οργανισμοί.

Αυτή η έλλειψη ικανοτήτων και εμπειρογνωμοσύνης στο εσωτερικό, οδηγεί πολλούς οργανισμούς να αναζητήσουν και να αναθέσουν σε εξωτερικούς συνεργάτες την κυβερνοασφάλεια τους. Η Υπηρεσία Ταχείας Ανταπόκρισης της Sophos (Sophos Rapid Response) επιτρέπει στις ομάδες πληροφορικής να καλύψουν τα κενά που έχουν σε πόρους και δεξιότητες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, εκμεταλλευόμενοι την ομάδα των εμπειρογνωμόνων και των ειδικών που διαθέτει η Sophos.

Διαβάστε την ολοκληρωμένη αξιολόγηση/ έρευνα της 451 Research για να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη, εις βάθος, εικόνα για την αγορά υπηρεσιών αντιμετώπισης συμβάντων και μια αμερόληπτη αξιολόγηση της υπηρεσίας Sophos Rapid Response.

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει στη διάρκεια μίας κυβερνοεπίθεσης

Η αντιμετώπιση μίας κυβερνοεπίθεσης είναι ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο: πρέπει να σταματήσετε τον αντίπαλο πριν καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του. Το Sophos Rapid Response σας βγάζει γρήγορα από τη ζώνη κινδύνου χάρη στην 24/7 ομάδα απομακρυσμένων «ανταποκριτών» περιστατικών έκτακτης ανάγκης, αναλυτών απειλών και κυνηγών απειλών της Sophos.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Sophos Rapid Response, μιλήστε με έναν εκπρόσωπο της Sophos ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.sophos.com/rapidresponse.

Πηγή: Sophos