ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συνεργασία Sophos και Nominum για μία κοινή λύση προστασίας!

Η λύση, που ενσωματώνει την Nominum Network Security Solution με την Sophos Secure Surfing Service (S4), θα επιτρέψει στους φορείς παροχής υπηρεσιών δικτύου και μεγάλα επιχειρησιακά δίκτυα να προσφέρουν προηγμένες DNS-based in-network δυνατότητες προστασίας που μπορούν να ανιχνεύουν, να προειδοποιήσουν τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων ή τελικούς χρήστες και να αναχαιτίσουν δραστηριότητες κακόβουλου λογισμικού όπως ιούς, spyware, ransomware, adware, spam, bot / botnets, και κακόβουλα domains και διευθύνσεις URL.

Η κοινή αυτή λύση, παρέχει μια πολύ αποτελεσματική, επεκτάσιμη και αποτελεσματική δικτυακή πλατφόρμα για παρόχους υπηρεσιών και επιχειρισιακά δίκτυα. Με τη σειρά τους,  οι πάροχοι και τα δίκτυα μπορούν να προσφέρουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας στους πελάτες και καταναλωτές ή στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται χωρίς να είναι απαραίτητη η προμήθεια λογισμικού ή κάποιας συσκευής για τον τελικό χρήστη ή για νέο δικτυακό εξοπλισμό. Χρησιμοποιώντας ένα DNS-based, ελαφρύ, multi-network, multi-end πρωτόκολλο, η λύση αυτή είναι διαθέσιμη τόσο για “fixed” (xDSL, καλωδιακή, NBN ) όσο και για ασύρματα δίκτυα προσφέρουν προστασία για υπολογιστές, tablets, smartphones, ασύρματα dongles, κονσόλες παιχνιδιών καθώς και για κάθε IP-enabled συσκευή (π.χ τηλεοράσεις, media players κ.α).

Η Sophos παρέχει νοημοσύνη ενάντια σε κάθε είδους απειλή στα προϊόντα δικτύου, στις gateways καθώς και σε προϊόντα για τους τελικούς χρήστες. Η συνεργασία μας με την Nomimum, επεκτείνη την νοημοσύνη στο επίπεδο DNS, προσφέροντας ασφάλεια στο κέντρο των επιχειρήσεων ενός δικτύου” είπε ο Stuart Fisher, Managing Director, Sophos APAC. “Η SophosLabs εντοπίζει περισσότερα από 30.000 κακόβουλες διαδικτυακές διευθύνσεις σε καθημερινή βάση. Βάζοντας την σχετκή νοημοσύνη στο επίπεδο DNS στην εξίσωση, τότε η λύση της κοινοπραξίας Nominum-Sophos προσφέρει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για όλους τους χρήστες δικτύου”.

Και οι δύο εταιρείες είναι ιδιαίτερα αποφασισμένες να κάνουν το Διαδίκτυο πιο ασφαλές, ένα πιο ασφαλές μέρος για τους χρήστες. Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσθετη αξία που θα φέρει αυτή η συνεργασία σε βασικές αγορές όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Σιγκαπούρη, η περιοχή ASEAN, η Κίνα και η Ινδία, αναμένουμε να δούμε πολύ υψηλά επίπεδα υϊοθέτησης της λύσης μας”.

Συνδυάζοντας το οικοσύστημα συνεργατών μας, οι Sophos και Nominum μπορούν να παρέχουν αυξημένη προστασία στους χρήστες του Διαδικτύου σε πολλαπλές πλατφόρμες”, δήλωσε ο Brian McElroy, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας Nominum . “Μια κοινή Nominum-Sophos λύση ασφάλειας προσφέρει  προστασία in-network σε σχεδόν πραγματικό χρόνο (zero day), όπως συμβαίνει με την λύση Nominum Content Block που τροφοδοτείται από την Interpol η οποία έχει υϊοθετηθεί από τους παρόχους Internet στην Αυστραλία, και προστατεύει τους χρήστες από περιεχόμενο παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης . Η προσθήκη της νέας αυτής πολιτικής και της προστασίας in-network από κακόβουλο λογισμικό και άλλου είδους απειλές είναι απολύτως λογική” συμπλήρωσε ο κος. McElroy.