ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To σύστημα CommuniGate Pronto! 2.0 είναι εδώ !

«Με Pronto! 2.0 έχετε μια ισχυρή πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη συνομιλία, τις κλήσεις φωνής και τα μέσα και την ψυχαγωγία -όλα χρησιμοποιούν τον Ιστό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες οπουδήποτε και οποτεδήποτε. »

Το Pronto! 2.0 χρησιμοποιεί τη δύναμη του Adobe AIR, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιων εφαρμογών Διαδικτύου στον υπολογιστή γραφείου, παραδίδοντας μια ψηφιακή εμπειρία δέσμευσης και εξέταση των βασικών περιορισμών των παραδοσιακών εφαρμογών Ιστού. Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν χωριστά παράθυρα για λειτουργίες συμπεριλαμβανομένου IM, ημερολόγια, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και φωνή, για να διαμορφώσουν το περιβάλλον τους. Το Pronto! 2.0 υποστηρίζει διαδικασίες drag-and-drop σε όλα τα επίπεδα.

Τα μέσα και η ψυχαγωγία παίρνουν επίσης μια μεγάλη ώθηση με το Pronto! 2.0. Με τις πιό πρόσφατες τηλεοπτικές ικανότητες H.264 και AAC codecs HD στο Adobe Flash Player 9 και AIR, το Pronto! 2.0 παραδίδει μια ισχυρή υψηλής ποιότητας εμπειρία HD μέσω του Διαδικτύου. Η επέκταση του Flash Media Interactive Server 3 με CommuniGate το API και τα plugins επιτρέπουν στο Pronto! να βοηθήσει τους προμηθευτές δικτύων να προστατεύσουν και να παραδώσουν περιεχόμενο licenced από τους επίσημους ιδιοκτήτες τους σε περισσότερους καταναλωτές.

”Το Pronto! 2.0 καλύπτει όλες τις μορφές επικοινωνιών εκτός από τα σήματα καπνού ! Τώρα έχουμε περιλάβει τα συστήματα υψηλής ευκρίνειας και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας, προσθέτει ο Doyle.”Το βίντεο στο διαδίκτυο γίνεται σημαντικότερο, και το Pronto! 2.0 παρουσιάζει τις ατελείωτες δυνατότητες για τις εφαρμογές πολυμέσων.

To Pronto! είναι διαθέσιμο σήμερα ως ανοικτή και ελεύθερη υπηρεσία στο www.TalktoIP.com όπου οι χρήστες μπορούν να πάρουν το Pronto! για ένα τεστ δοκιμής. Επιπλέον, μια εγκαταστήσιμη έκδοση βρίσκεται στο www.communigate.com