ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κορυφαία διάκριση για την Sophos από ανεξάρτητο, διεθνές εργαστήριο δοκιμών σε τεστ 21 προϊόντων Anti-Virus

Το εργαστήριο δοκιμών ετοίμασε ένα σύνολο από 545 διαφορετικά σενάρια μόλυνσης, και το Sophos antivirus έπιασε την κορυφή, έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία μαζί με ένα ακόμη προϊόν, από συνολικά 21 προτάσεις. Επίσης, έλαβε την διάκριση “Advanced+” η οποία προέκυψε από την συνολική συμπεριφορά και απόδοση του Sophos antivirus.

Εκτιμούμε το έργο των ανεξάρτητων εργαστηρίων δοκιμών, όπως του AV-Comparatives, καθώς βοηθούν τους προμηθευτές όπως η Sophos να ενισχύσουν την προσφορά τους, παρέχοντας ταυτόχρονα στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις μεγάλη διορατικότητα ώστε να μπορούν να κάνουν λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις“, δήλωσε ο Mark Harris, Vice President, Engineering της Sophos. “Αυτή η τελευταία αναγνώριση επικυρώνει το μεγάλο έργο της ομάδας μας, η οποία έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας για την καταπολέμηση προηγμένων απειλών”.

Σε άλλη σχετική είδηση, που αφορά επίσης δοκιμές, το Virus Bulletin, ένα άλλο ηγετικό ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών απένειμε στην Sophos το βραβείο VBSpam για την συγκριτική δοκιμή anti-spam που πραγματοποίησε. Αυτή είναι η 20η φορά που η Sophos διακρίνεται για την Sophos Email Appliance της εταιρείας.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η Sophos βραβεύτηκε και με το βραβείο VB100 για το Sophos Endpoint Security and Control, στο πλαίσιο της συγκριτικής δοκιμής του Virus Bulletin για το λειτουργικό σύστημα Windows XP Professional SP3.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο.