ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η NSS Διανομέας της Sophos

ολοκληρωμένη προστασία και πλήρη έλεγχο στα δεδομένα εταιρειών εναντίον ποικίλων απειλών, κακόβουλου λογισμικού, “spyware” εισβολών, ανεπιθυμητών προγραμμάτων και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αλλά και παρέχοντας συνολικές λύσεις ελέγχου της δικτυακής πρόσβασης (NAC), τη Sophos.

H Sophos βοηθά οργανισμούς να κρατούν τα δεδομένα τους ασφαλή ενώ σταματά και τις ολοένα και αυξανόμενες πολύπλοκες απειλές. Η Sophos παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων “endpoint”, “encryption”, “email”, “web” και “NAC”, συμβάλλοντας στην προστασία των εταιρικών δικτύων και στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας της εταιρείας. Η Sophos κατασκευάζει προϊόντα εύκολα στην εγκατάστση και τη χρήση, οπότε απαιτείται και λιγότερος χρόνος για τη διαχείριση της ασφάλειας. Επίσης, οι πελάτες της Sophos επωφελούνται από τον επαγγελματισμό και την εμπειρία των αναλυτών ασφαλείας της Sophos σε όλο τον κόσμο. Η έρευνα τους αποτελεί τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Sophos. Αναζητούν και βρίσκουν τις τελευταίες απειλές και την απαιτούμενη μέθοδο προστασίας για τους πελάτες της Sophos. Επιπλέον οι μηχανικοί τεχνικής υποστήριξης της Sophos, εξειδικευμένοι στα προϊόντα, βρίσκονται διαρκώς δίπλα σας όταν τους χρειαστείτε.

Με τη Sophos μπορείτε να επικεντρώθείτε στις ανάγκες της επιχείρησης σας καθώς την ασφάλεια της την αναλαμβάνει η Sophos.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Sophos μπορείτε να βρείτε εδώ