ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέες δοκιμές της NSS Labs και επανάληψη αποτελεσμάτων για το XG Firewall της Sophos που «είναι κορυφή»

Η Sophos έχει δεσμευτεί να παρέχει την καλύτερη προστασία, απόδοση και απόδοση προς τιμή στον κλάδο και η τελευταία «επανεξέταση» του XG Firewall από την εταιρεία NSS Labs επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία υλοποιεί τη δέσμευση της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το XG Firewall απέδωσε εξαιρετικά καλά στο να αποκλείει το 100% των εξελιγμένων τεχνικών διαφυγής με εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα άλλα σημεία που δοκιμάστηκαν από την εταιρεία NSS Labs. Τα αποτελέσματα τόσο για την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας που παρέχεται, όσο και για το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) ανά προστατευμένο Mbps είναι εξαιρετικά.

Ακολουθεί μια σύνοψη των αποτελεσμάτων:

  • 100% Αντίσταση ενάντια στις Τεχνικές Διαφυγής (evasion)/ Παράκαμψης
  • 94,82% Ποσοστό Αποκλεισμού Exploits
  • 100% Κάλυψη Ανθεκτικότητας
  • 100% Σταθερότητα και Αξιοπιστία
  • 6194 Mbps Δοκιμασμένο throughput
  • To TCO ανά προστατευμένο Mbps είναι της τάξης των $5,47

Μπορείτε να διερευνήσετε τα πλήρη αποτελέσματα των δοκιμών της NSS Labs που είναι διαθέσιμα για λήψη από εδώ.

Μπορείτε επίσης να δείτε πως η εταιρεία NSS Labs τοποθετεί το XG Firewall στον χάρτη NSS Labs Security Value Map (SVM) (κάντε κλικ για μεγέθυνση).

Οι πελάτες και οι εταίροι δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια, καθώς το τείχος προστασίας Sophos XG Firewall σας παρέχει βέλτιστη προστασία και απόδοση. Για όσους αναρωτιούνται για τις τεχνικές παράκαμψης (διαφυγής) HTML που απουσιάζουν από την δημόσια δοκιμή Next Generation Firewall (NGFW) της NSS Labs που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018, αντιμετωπίστηκαν μέσω της προσαρμογής των παραμέτρων σάρωσης του μεγέθους αρχείου της μηχανής AV (AntiVirus).

Από εσάς, δεν απαιτείται καμία ενέργεια καθώς η συσκευή Firewall που έχετε στη διάθεσή σας έρχεται με βελτιστοποιημένες τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις βάσει προσεκτικής ανάλυσης του σημερινού τοπίου απειλών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στη Γνωσιακή Βάση για το Firewall XG.

Όπως είναι κατανοητό, στην Sophos υπάρχει όρεξη για διαρκή εξέλιξη, και εργάζονται χωρίς διακοπές για να καινοτομούν και να βελτιώνουν αμείλικτα τα προϊόντα της. Μάλιστα, σύντομα, πρόκειται να διαθέσει μία νέα έκδοση του XG Firewall σύντομα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.