ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι πελατες της Arkeia και τα αντιγραφα ασφαλειας της VMware

Η Arkeia Software, με άκρως επιτυχημένη παρουσία στο booth # 1725 της VMworld 2010, που πραγματοποιήθηκε στο Moscone Convention Center στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, ανακοίνωσε οτι οι συνεργάτες και οι πελάτες της μείωσαν σημαντικά την πολυπλοκότητα και το κόστος, χρησιμοποιώντας τους νέους agents αντιγράφων ασφαλείας της Arkeia που βασίζονται στα vStorage APIs της VMware για την προστασία δεδομένων (VADP) .

Ακολουθούν ορισμένα σχόλια για το Arkeia Network Backup.

“Πριν το Arkeia Network Backup, η ανάπτυξη μιας ενιαίας λύσης αντιγράφων ασφαλείας για την προστασία τόσο εικονικού όσο και του φυσικού περιβάλλοντος ήταν περίπλοκη και δαπανηρή, ενώ απαιτούσε ένα συνδυασμό προϊόντων αντιγράφων ασφαλείας με την προσθήκη του παραδοσιακού scripting”, εξηγεί ο Alan Tucker, διευθυντής της Business Computing and Network Services Ltd μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο.

“Ο agent αντιγράφων ασφαλείας της Arkeia για vStorage λειτουργεί άψογα με τους agents αντιγράφων ασφαλείας της Arkeia για φυσικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Linux και Windows”, δήλωσε ο Fabiano Fraga, IT manager, της ITS Group (http://www.itsgroup.com.br/ ), ενός βραζιλιάνικου παροχέα συστημάτων ολοκληρωμένων λύσεων (system integrator) .

“Οι πελάτες μας χρειάζονται λύσεις τόσο για φυσικά όσο και εικονικά περιβάλλοντα» παρατηρεί ο Steve Premeau, CTO της Premeau Enterprises, μία συμβουλευτική εταιρεία για την προστασία των δεδομένων που εξυπηρετεί εκπαιδευτικά ιδρύματα και μικρές επιχειρήσεις στην Αμερική. “Δεν είναι πλέον περιορισμένοι στο να παράγουν αντίγραφα ασφαλείας εφαρμογών που εξυπηρετούν αποκλειστικά περιβάλλον VMware. Τώρα, όλες οι απαιτήσεις για προστασία των δεδομένων ικανοποιούνται από μια ενιαία λύση προστασίας δεδομένων: το Arkeia Network Backup. “

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο
http://www.arkeia.com/en/company/press-releases/429-arkeia-customers-reduce-cost-and-complexity-of-vmware-backups