ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H ετησια συνοδος της CommuniGate Systems για το 2010

Η CommuniGate Systems ανακοίνωσε την επιτυχία της ετήσιας συνόδου στο Bodrum της Τουρκίας καθώς και το χρονοδιάγραμμα για την αντίστοιχη σύνοδο για το 2011.

Με τίτλο “Beating Skype and Google at their own game”, η συνόδος προσέλκυσε πάνω από 40 υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών όπως τις Zain, Turk Telekom, Etisalat, Atheeb, Smartworld, Deutsche Telekom, Moldcell, Nobel Telecom, Kazak Telecom, Brennercom, Batelco και πολλοί άλλων εταιρειών. Οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις περιελάμβαναν βασικά ζητήματα που οι μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί φορείς παγκοσμίως αντιμετωπίζουν στη σημερινή ταχέως εξελισσόμενη ανταγωνιστική αγορά.

Υπογραμμίστηκε πως η τεχνολογία της CommuniGate Systems παρέχει τη δυνατότητα στους πάροχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να προσφέρουν εμπλουτισμένες σε χαρακτηριστικά ενοποιημένες επικοινωνίες (UC) σε μορφή Cloud, με τη δική τους επωνυμία, με υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη αξιοπιστία από κάθε άλλον over-the-top (OTT) πάροχο, συμπεριλαμβανομένου του Skype και του Google Voice. Κατά τη διάρκεια της συνόδου, η CommuniGate Systems παρουσίασε προεπισκοπήσεις και επιδείξεις των τελευταίων Mobile Unified Communications client technology, του Pronto! 4,0 και του Pronto! Mobile. Pronto! Mobile, το οποίο το τέταρτο τρίμηνο του 2010 θα καταστεί διαθέσιμο για το iPhone 4, το iPad καθώς και για συσκευές Symbian και Android.

Περισσότερες πληροφορίες για το κορυφαίο αυτό γεγονός θα βρείτε στο http://communigate.com/main/news/news_article_10132010_1.html