ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Array Networks και η νεα εκδοση λογισμικου AppVelocity

TMX-Stacked-small.gif

Η Array Networks παρουσιάζει τη νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος AppVelocity, για τα συστήματα Application Delivery Controllers (ADC) για χρήση σε υπολογιστικά περιβάλλοντα Cloud.


Η νέα έκδοση λογισμικού AppVelocity αξιοποιεί την τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων της SpeedCore για την περαιτέρω βελτίωση της επίδοσης της έως και 10 φορές!

Η Array Networks ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματός της AppVelocity (APV) για ADC. Αξιοποιώντας την αρχιτεκτονική SpeedCore ™, το νέο ArrayOS ™ 8,1 αξιοποιεί πλήρως την 64-bit επεξεργασία και τη multi-core τεχνολογία για να επιφέρει εντυπωσιακές βελτιώσεις στις επιδόσεις, το χειρισμό πακέτων και τη χωρητικότητα της μνήμης μέχρι και 10 φορές!

Η νέα έκδοση προσφέρει επίσης βελτίωση στην αποσυμφόρηση του διακομιστή (server offload) και τη δυνατότητα επιτάχυνσης (SSL acceleration) χρησιμοποιώντας νέες και βελτιωμένες λειτουργίες για το διακομιστή όπως κατανομή φορτίου, προσωρινή αποθήκευση, συμπίεση, παρακολούθηση σε επίπεδο συστήματος , ανθεκτικότητα μονάδων, εφαρμογή παρακολούθησης της ροής και αντιμετώπιση προβλημάτων. Όλα τα παραπάνω ενισχύουν τη συνολική απόδοση και επεκτασιμότητα ακόμη και σε συνθήκες έντονης κυκλοφoρίας δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.arraynetworks.net/?PageID=563