ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Arkeia Network Backup πρώτη επιλογή και της Pictime Datacenter

Χρησιμοποιώντας το Arkeia Network Backup, οι πελάτες της Pictime Datacenter επωφελούνται απο την αύξηση της αξιοπιστίας,της ταχύτητας και της άμεσης διαχείρισης ιδιαίτερων περιπτώσεων ανάκτησης δεδομένων με αποτέλεσμα τη βελτίωση της κερδοφορίας τους.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο Fabien Dachicourt,Τεχνικός Διευθυντής της Pictime: “Η εγκατάσταση ενός υποσυστήματος Arkeia Network Backup για τη διασύνδεση με τον κοινό διακομιστή αντιγράφων ασφαλείας (backup agent) επιτυγχάνεται σε 15 λεπτά μόνο. Μπορεί να αναπτυχθεί δύο φορές ταχύτερα από οποιαδήποτε προηγουμένως χρησιμοποιούμενο προϊόν backup, ενώ και η παροχή αντιγράφων ασφαλείας και η επαναφορά τους με Arkeia έχουν αποδειχθεί πολύ πιο αξιόπιστα.”

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη χρήση του Arkeia Network Backup εντός της Pictime, η εταιρεία αποφάσισε να ενσωματώσει και λύσεις αντιγράφων ασφαλείας στις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.arkeia.com/en/company/press-releases/418-pictime-datacenter-selects-arkeia-software-for-hosted-backup-services