ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το VMware Go παρέχει σε μικρές επιχειρήσεις ελεύθερη και εύκολη διέξοδο για Virtualization

H VMware ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά του VMware Go ™, μιας υπηρεσίας Web-based που παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs), μια εύκολη διέξοδο για εικονικοποίηση των εφαρμογών τους με την αυτοματοποίηση της εγκατάστασης και παραμετροποίησης του κορυφαίου hypervisor, VMware ESXi.

Το hypervisor είναι μια εικονική μηχανική οθόνη (Virtual Machine Monitor – VMM) που επιτρέπει σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα να τρέχουν ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή, μια δυνατότητα που ονομάζεται εικονικοποίηση υλικού. Το hypervisor παρουσιάζει τα φιλοξενούμενα λειτουργικά συστημάτα με μια εικονική πλατφόρμα και οθόνες.

Με το VMware Go ™, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις όχι μόνο μπορούν εύκολα να εικονικοποιούν servers αλλά και να δημιουργούν νέες εικονικές μηχανές, ενώ οι πελάτες που έχουν ήδη δημιουργήσει εικονικές μηχανές σε VMware ® Server μπορούν τώρα να τις μεταφέρουν σε VMware ESXi αφού υπάρχει πλήρης συμβατότητα.

Ένα επιπλέον νέο χαρακτηριστικό του VMware Go ™ είναι η Συλλεκτική Νοημοσύνη (Collective Intelligence) . Με την Συλλεκτική Νοημοσύνη, οι χρήστες μπορούν να δουν ποιοι άλλοι χρήστες έχουν εγγραφεί σε κάθε στάδιο της διαδικασίας της εικονικοποίησης ώστε να μπορούν να είναι περισσότερο σίγουροι οτι έχουν λάβει τις σωστές αποφάσεις σε σχέση με την εικονικοποίηση. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δουν αναφορές πληροφορίες όπως ο μέσος αριθμός των εικονικών μηχανών που οι χρήστες δημιουργούν σε κάθε VMware ESXi διακομιστή, τις πέντε πρώτες κατηγορίες υλικού οι οποίες επιλέγονται για να τρέξει το VMware ESXi, καθώς και τις πέντε πρώτες εικονικές συσκευές που χρήστες έχουν κατεβάσει από VMware Go και άλλα.

Δείτε το promotional video του VMware Go στο http://www.youtube.com/watch?v=HQd6PM5TMDA