ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Array Networks κυκλοφορεί νέα εφαρμογή για iPad

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την ασφαλή πρόσβαση σε επιχειρηματικές εφαρμογές και προσφέρει ταυτόχρονη πολλάπλή προβολή desktop,άρα και τη μετατροπή του iPad σε ένα πλήρες επιχειρηματικό εργαλείο.


Η Array Networks ανακοίνωσε την έναρξη της εφαρμογής DesktopDirect iPad, η οποία επιτρέπει στους χρήστες την πλήρη,ασφαλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση υπολογιστών γραφείου. Οι επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν πλέον στους εργαζομένους άμεση πρόσβαση στους υπολογιστές τους και σε όλες τις εφαρμογές μέσω του iPad, χωρίς κίνδυνο διαρροής δεδομένων.

Σχεδιασμένο ειδικά για το iPad, η εφαρμογή εκμεταλλεύεται την πλήρους μεγέθους οθόνη του iPad και παρέχει μια ολοκληρωμένη όψη της επιφάνειας εργασίας των απομακρυσμένων επιτραπέζιων υπολογιστών, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την παραγωγικότητα για τους χρήστες που έχουν πρόσβαση σε επιχειρηματικές εφαρμογές χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία τους στον επαγγελματικό χώρο.

Οι εφαρμογές και τα δεδομένα παραμένουν στα κεντρικά μηχανογραφικά συστήματα χωρίς να προκύπτουν ζητήματα ασφαλείας διαρροής δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.arraynetworks.net/entry.asp?PageID=529