ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Arkeia η μόνη λύση για υπηρεσίες φιλοξενίας

Οι εταιρείες hosting αντιμετωπίζουν πιέσεις να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους. Είτε προσφέρεται dedicated, shared ή managed hosting, προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται όπως υψηλό churn, αυξανόμενο κόστος υποστήριξης, καθώς και μειούμενο ARPU (μέσο έσοδο ανά μονάδα).Το data backup αποτελεί λοιπόν ευκαιρία για εταιρείες hosting να επεκτείνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους στους υπάρχοντες πελάτες.

Εταιρείες hosting επιλέγουν το Arkeia Network Backup εξαιτίας της ταχύτητας, της ευελιξίας της Arkeia, καθώς και της υποστήριξης σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε hosting data centers .Οι εταιρείες hosting χρησιμοποιούν Linux για την παροχή hosted services καθώς είναι μια ισχυρή, οικονομικά αποδοτική και ευέλικτη πλατφόρμα ενώ η Arkeia προσφέρει στην αγορά καλύτερη υποστήριξη για Linux.

Ομοίως, hosting εταιρείες ξεκίνησαν να υιοθετήσουν virtualization διότι βελτιώνει το server deployment και management. Επιπλεόν, εκτιμάται η συνεπής αρχιτεκτονική, το support του command-line, η διαχείριση γραφικών, όπως και η ευκολία την οποία το Arkeia Network Backup μπορεί να προσφέρει.

Τέλος, σε αντίθεση με άλλους backup πωλητές,η Arkeia δεν πωλεί υπηρεσίες backup προκειμένου να ανταγωνιστεί εταιρείες hosting.Η Arkeia προσφέρει ειδικές τιμές και εκτεταμένη τεχνική υποστήριξη,βοήθώντας τις εταιρείες αυτές να αναπτύξουν μια κερδοφόρα επιχείρηση backup.Το software application, τα hardware appliances και τα virtual appliances της Arkeia μπορούν να συνδυαστούν ώστε να καταστεί δυνατό οι hosting εταιρείες να προσφέρουν υπηρεσίες backup με μοναδικούς τρόπους ώστε να δημιουργήσουν την απαιτούμενη διαφοροποίηση , τη μείωση του churn και την αύξηση του ARPU.