ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η CommuniGate Systems προωθεί το VoicePlus

μικρές επιχειρήσεις με κόστος μικρότερο του 1/5 του κόστους άλλων λύσεων Enterprise όπως της Avaya και της Cisco.

Η CommuniGate Systems ανακοίνωσε την κυκλοφορία του VoicePlus, της μόνης λύσης επαγγελματικής ποιότητας High Definition IP telephony, σχεδιασμένη ειδικά για μικρό γραφείο. Το προϊόν βασίζεται στην ευέλικτη και δοκιμασμένη carrier-grade τεχνολογία της CommuniGate χάρη στην οποία έχει γίνει γνωστή τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν πολυπληθές προσωπικό IT ή μεγάλο προϋπολογισμό, το VoicePlus είναι εξαιρετικά εύκολα διαχειρίσιμο και πρακτικά τρέχει από μόνο του.

Η CommuniGate αναγνωρίζει την υψηλή διείσδυση των Apple προϊόντων στην αγορά των επιχειρήσεων οπότε βελτιστοποίησε το VoicePlus για Apple πλατφόρμες. Το VoicePlus μπορεί να λειτουργεί σε υπολογιστή Mac Mini και θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Το Mac Mini που τρέχει το VoicePlus μπορεί να προσθέσει στην επιχείρηση περισσότερους από 1.000 χρήστες, απλά προσθέτοντας ανέξοδες εξωτερικές λύσεις NAS . Το VoicePlus αναδεικνύει την ποιότητα και την αξιοπιστία της Apple, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για κάθε επαγγελματική οργάνωση που χρειάζεται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χαμηλά επίπεδα θορύβου, χαμηλόκόστος συντήρησης IP τηλεφωνίας.

Το VoicePlus client τεχνολογίας Pronto! λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες της Apple υπολογιστών Mac, και προσφέρει σε πραγματικό χρόνο ασύρματο συγχρονισμό με το iPhone, iPod Touch και iPad.

Το VoicePlus παραδίδει High Definition IP τηλεφωνία σε μικρές επιχειρήσεις σε φιλικό, προσιτό πακέτο:

* Το CommuniGate Pronto! 3, το Flash based soft-phone και Unified Communications client τρέχει σε κάθε web browser σε υπολογιστές γραφείου, φορητούς υπολογιστές ή netbooks
* Πλήρης τηλεφωνική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων conference calling, call handling, call screening, voicemail και πολλά επιπλέον enterprise-grade χαρακτηριστικά.
* Ισχυρό admin και user interfaces για feature activation, call planning, administration και provisioning
* Υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα HD Voice desk phones, συμπεριλαμβανομένων των Thomson, Polycom και Snom
* Χαμηλότερο hardware requirement και κατανάλωση ενέργειας
* Built-in και βελτιστοποιημένη HD Voice με ειδικές τεχνικές για τους επαγγελματίες που εργάζονται από το σπίτι.
* Micro-Dynamic Cluster ενεργοποιημένη με 2 cluster node licenses για πέντε 9’s με εξαιρετική αξιοπιστία και απόδοση.

Το VoicePlus αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας μικρών επιχειρήσεων, προσφέροντας μια πλήρη πλατφόρμα IP τηλεφωνίας σε συνδυασμό με εξαιρετικές Unified Communication λειτουργίες, έτοιμη να στηρίξει τις νέες ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων:

* EDisc, ένα απλό αλλά ισχυρό τρόπο για μοίρασμα αρχείων και συνεργασίας με Windows, Mac, Linux.
* WebCals, ένα ισχυρό μέσο για να δημοσίευση ή εγγραφή σε ημερολόγια, ακόμη και σε εξωτερικά συστήματα, όπως Outlook / Exchange
* Business Grade IM, με υποστήριξη Multi-party chat rooms, εξωτερικού integration GTalk της Google, και Exchange που τρέχει XMPP gateway service
* Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εργαλεία συνεργασίας και πολλά άλλα