ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos έλαβε τη διάκριση «Επιλογή Πελατών» στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer για τις πλατφόρμες Endpoint Protection

Το Sophos Intercept X ανακηρύχθηκε «Επιλογή Πελατών» στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer 2023 για τις πλατφόρμες προστασίας τερματικών συσκευών (Endpoint Protection).

Η Sophos απέσπασε βαθμολογία 4,8/5,0 στην έκθεση με βάση 451 επαληθευμένες αξιολογήσεις – κανένας άλλος προμηθευτής δεν είχε υψηλότερη βαθμολογία. Επιπλέον, η Sophos αναγνωρίστηκε ως ο μοναδικός Customers’ Choice προμηθευτής στον τομέα της Εκπαίδευσης και είναι επίσης ο μοναδικός προμηθευτής που έλαβε τη διάκριση Customers’ Choice σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας στην έκθεση της Gartner®. 

Αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη έκθεση εδώ. 

Αυτή η τελευταία αναγνώριση καθιστά τη Sophos τον μοναδικό προμηθευτή που ανακηρύσσεται Customer’ Choice στις πλατφόρμες Endpoint Protection, στις υπηρεσίες Managed Detection and Response (MDR), στα Network Firewalls και στο Mobile Threat Defense το 2023 -μια απόδειξη της ικανότητας της Sophos να παρέχει μια ολοκληρωμένη, διατερματική (end-to-end) πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας που προστατεύει όλες τις πτυχές ενός οργανισμού.

Παρακάτω υπάρχουν μερικά παραδείγματα με λεγόμενα πελατών:

Αποτρέψτε τις παραβιάσεις, το ransomware και τις απώλειες δεδομένων με Sophos Endpoint

To Sophos Intercept X Endpoint λειτουργεί για εσάς, με εσάς, προσαρμόζοντας τις άμυνες σας για να απαντήσετε σε μία επίθεση. Καθώς οι απειλές αυξάνονται σε όγκο, περιπλοκότητα και αντίκτυπο, η Sophos προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα ασφαλείας για τους πραγματικούς οργανισμούς.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ή μιλήστε με τον συνεργάτη ή αντιπρόσωπο της Sophos.

Source: Sophos