ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Jacarta SMS Alarm General, Αποφύγετε τις καταστροφές με απλά SMS μηνύματα στο κινητό σας

Όλοι πιστεύουμε (και ελπίζουμε) ότι κάποιο κακό «δεν θα συμβεί σε μας», αλλά πόσες ιστορίες τρόμου έχετε ακούσει, όπου μία μικρή, σχεδόν απαρατήρητη διαρροή μετατράπηκε σε πλημμύρα, για κλοπές ή για κάποιο ελαττωματικό τμήμα του εξοπλισμού οδήγησε σε καταστραμμένες αποθήκες με εμπόρευμα, σε απώλεια δεδομένων ή σε καταστροφή υλικού;

Το SMS Alarm General είναι ένας εξαιρετικά αποδοτικός τρόπος για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τέτοιου είδους γεγονότα που θα μπορούσαν να είναι καταστροφικά για την… τσέπη σας ή την επιχείρησή σας.

Το SMS Alarm General μπορεί να δεχτεί και να παρακολουθεί την δραστηριότητα από έως και δύο αισθητήρες Go-Probe καθώς και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και είναι δυνατό να συνδεθεί με διάφορους πίνακες συναγερμού όπως πυρκαγιάς, ασφάλειας, γεννητριών, UPS, καταστολής πυρκαγιών, air-condition κ.α.

To SMS Alarm General μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην προστασία όλων των ειδών χώρων: από γραφεία και κέντρα δεδομένων έως καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικές μονάδες, σπίτια, βίλες διακοπών κ.ά. 

Πως λειτουργεί το SMS Alarm General;

To SMS Alarm General αποτελείται από ένα modem quad-band και μία ολοκληρωμένη διαμόρφωση της Jacarta με ειδικό λογισμικό για ειδοποιήσεις ενώ παρέχει δυνατότητα σύνδεσης έως και δύο αισθητήρων Go-Probe και ενός αισθητήρα θερμοκρασίας. Στην συνέχεια, μόλις ο χρήστης συνδέσει μία κάρτα SIM και τους σχετικούς αισθητήρες, η διαμόρφωση των μηνυμάτων συναγερμού και των τηλεφώνων επικοινωνίας στο SMS Alarm General μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αποστολή μηνυμάτων κειμένου (SMS text). Ο γενικός συναγερμός θα απαντήσει για να αναγνωρίσει κάθε ένα από τα μηνύματα, επιβεβαιώνοντας ότι οι απαιτούμενες εντολές έχουν διαμορφωθεί και είναι έτοιμες. Μόλις ρυθμιστεί, θα παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση των αισθητήρων και θα ειδοποιεί στους καταχωρημένους και διαμορφωμένους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας, όταν ανιχνεύει κάποια κατάσταση συναγερμού. Μπορεί να αποστείλει σχετικά μηνύματα σε έως και πέντε τηλεφωνικούς αριθμούς.

Εκτός από τις προειδοποιήσεις, το SMS Alarm General μπορεί να αποστείλει ένα μήνυμα κειμένου σχετικά με την κατάσταση και το status σε καθημερινή βάση, ενώ επιπλέον ο χρήστης μπορεί να ελέγχει εξ’ αποστάσεως την κατάσταση των αισθητήρων οποιαδήποτε στιγμή με την αποστολή ενός μηνύματος κειμένου (SMS) στο SMS Alarm General. 

SMS Alarm General 2 

Μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική μπροσούρα από εδώ.