ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Sophos NDR παρέχει υποστήριξη για πιστοποιημένες εγκαταστάσεις υλικού

Το ISO υποστηρίζει έως και 40Gbps και 120K συνδέσεις/δευτερόλεπτο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας μία σημαντική ενημέρωση για το προϊόν Sophos NDR (Network Detection and Response): πλέον οι πελάτες της Sophos μπορούν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση/εφαρμογή του NDR σε πιστοποιημένο υλικό (certified hardware) για την υποστήριξη περιβαλλόντων υψηλού κυκλοφοριακού όγκου.

Βασικά οφέλη 

Όταν εφαρμόζεται σε υποστηριζόμενες εικονικές συσκευές (VMWare ESXi, MS HyperV και AWS AMI), το Sophos NDR περιορίζεται επί του παρόντος στο 1Gbps όσον αφορά την ταχύτητα της δικτυακής κίνησης. Αυτός ο περιορισμός αποτελεί πρόκληση για πελάτες με υψηλότερη κυκλοφοριακό όγκο ή/και κατανεμημένα υποκαταστήματα.

Η νέα εγκατάσταση μέσω ειδώλου ISO για πιστοποιημένο υλικό υποστηρίζει μικρά, μεσαία και μεγάλα περιβάλλοντα δικτύου έχοντας δυνατότητα υποστήριξης έως και 40Gbps και 120K συνδέσεων/δευτερόλεπτο.

Πληροφορίες άδειας χρήσης 

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην αδειοδότηση: Οι άδειες χρήσης των προϊόντων Sophos NDR καθορίζονται από τον αριθμό των χρηστών και των διακομιστών στο περιβάλλον και οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν/εφαρμόσουν όσους αισθητήρες Sophos NDR απαιτούνται.

Πως να το αποκτήσετε

Οι πελάτες και οι συνεργάτες μπορούν να επιλέξουν το νέο ISO για πιστοποιημένο υλικό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της συσκευής στο Sophos Central και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που παρέχονται για την εγκατάσταση/εφαρμογή σε πιστοποιημένο υλικό.

Απαιτήσεις πιστοποιημένου υλικού 

  • Για να χρησιμοποιήσουν το είδωλο ISO, οι πελάτες πρέπει να αποκτήσουν πιστοποιημένο υλικό από προμηθευτές όπως η Dell.
  • Προχωρήστε στην εγκατάσταση του Sophos NDR μέσω του νέου ειδώλου ISO μόνο σε πιστοποιημένο υλικό. Αν και η εγκατάσταση ενδέχεται να λειτουργήσει σε άλλο υλικό, δεν διαθέτει υποστήριξη και ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα λειτουργικότητας.
  • Η αγορά υλικού και οι τυχόν σχετικές εγγυήσεις αποτελούν ευθύνη του πελάτη. Η Sophos δεν έχει συμφωνία μεταπωλητή με τους πιστοποιημένους προμηθευτές υλικού και το υλικό δεν μπορεί να αγοραστεί μέσω της Sophos.
  • Συμβουλευτείτε τις αναλυτικές προδιαγραφές πιστοποιημένου υλικού για περισσότερες πληροφορίες. 

Πηγή: Sophos