ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμη η έκδοση 24.2.2 του MailStore

Πρόσφατα, η MailStore διέθεσε τη νέα έκδοση των λύσεων αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της. Η έκδοση 24.2.2 για τα MailStore Server, MailStore Service Provider Edition και MailStore Home περιλαμβάνει δύο μικρές αλλά χρήσιμες βελτιώσεις που η εταιρεία ήθελε να αποκαλύψει πριν ανακοινώσει την επόμενη τριμηνιαία έκδοση. Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες να εγκαταστήσουν αυτή την ενημέρωση.

Οι βελτιώσεις της έκδοσης MailStore 24.2.2

Πρώτον, η εξαγωγή κειμένου από συνημμένα αρχεία PDF έχει μεταφερθεί σε μία ξεχωριστή διαδικασία. Η συγκεκριμένη αλλαγή βελτιώνει τη σταθερότητα της ευρετηρίασης PDF όταν αρχειοθετούνται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα που περιέχουν PDF.

Δεύτερον, έχει διορθωθεί ένα bug όπου οι χρήστες που έχουν συγχρονιστεί από ένα Active Directory και έχουν ενεργό τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) του MailStore δεν μπορούν να συνδεθούν στο MailStore χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας των Windows.

Πιστοποίηση: Ικανοποίηση των απαιτήσεων απορρήτου δεδομένων

Η υπάρχουσα πιστοποίηση GDPR για το λογισμικό της εταιρείας παραμένει ανεπηρέαστη για την έκδοση MailStore 24.2.2. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πιστοποιήσεις εδώ.

Διαθεσιμότητα

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την έκδοση MailStore 24.2.2 από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Στην περίπτωση που η υπηρεσία ενημέρωσης και υποστήριξης του MailStore Server έχει λήξει, επικοινωνήστε με τη MailStore για να αγοράσετε μια αναβάθμιση που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση του MailStore Server. Διαβάστε εδώ για να ενημερωθείτε για τους υπόλοιπους καλούς λόγους για την ύπαρξη ενεργής Υπηρεσίας Ενημέρωσης και Υποστήριξης.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν επίσης να κατεβάσουν τον MailStore Server στο πλαίσιο μιας δωρεάν δοκιμής 30 ημερών. Αν είστε MSP και ενδιαφέρεστε να προσφέρετε αρχειοθέτηση email ως υπηρεσία βασισμένη στο MailStore SPE (Service Provider Edition), επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών της εταιρείας στο partners@mailstore.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της MailStore μαζί μας αυτή τη στιγμή δωρεάν.

Πηγή: MailStore