ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos έλαβε τη διάκριση «Leader» από την G2 στις κατηγορίες προϊόντων Endpoint Protection, EDR, XDR, Firewall και MDR

Η G2 μόλις δημοσίευσε τις Καλοκαιρινές Εκθέσεις της για το 2024 (Summer 2024 Reports) και η Sophos είναι ο μόνος προμηθευτής λύσεων κυβερνοασφάλειας που ανακηρύχθηκε «Ηγέτιδα» (Leader) σε όλες τις εκθέσεις G2 Grid® για τις Endpoint Protection Suites, Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR), Firewall Software και Managed Detection and Response (MDR).

Για ακόμη μία φορά, οι χρήστες της πλατφόρμας G2 βαθμολόγησαν τη Sophos ως την νούμερο ένα (#1) λύση τείχους προστασίας (Firewall) συνολικά – πρόκειται για την έκτη κατά σειρά εποχική έκθεση της G2 που η Sophos λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση. Οι χρήστες Mid-Market και Enterprise βαθμολόγησαν επίσης τη Sophos ως τη #1 λύση.

Η υπηρεσία Sophos MDR κατατάσσεται επίσης υψηλά στις εκθέσεις Summer 2024, όπου οι χρήστες την αξιολόγησαν ως τη #1 λύση MDR συνολικά μεταξύ των πελατών Mid-Market και Enterprise.

Ανεξάρτητη επικύρωση από τους πελάτες για τη Sophos

Οι διακρίσεις και οι κατατάξεις του G2 βασίζονται σε ανεξάρτητες, επαληθευμένες αξιολογήσεις πελατών στην ιστοσελίδα G2.com, τον μεγαλύτερο online προορισμό για την αγορά λογισμικού και τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αξιολόγησης από χρήστες στον κόσμο. Στις εκθέσεις του G2 για το Καλοκαίρι του 2024, η Sophos ανακηρύχθηκε «Overall Leader» σε πέντε κατηγορίες, καθώς και «Leader» σε 10 επιμέρους τμήματα της αγοράς που ονομάζονται Grids:

  • Endpoint Protection Suites: Overall, Enterprise και Mid-Market Grids
  • EDR: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • XDR: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • Firewall: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • MDR: Overall, Enterprise και Mid-Market Grids

Τι λένε οι χρήστες της Sophos

«Η κεντρική διεπαφή διαχείρισης του Sophos Firewall απλοποιεί τη διαμόρφωση και την παρακολούθηση της δικτυακής ασφάλειας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και εύκολα κατανοητή εικόνα των πολιτικών και των συμβάντων ασφαλείας» δήλωσε ένας IT Manager από το τμήμα Enterprise.

«Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι το πόσο αβίαστα το Sophos Firewall απλοποιεί τις εργασίες ασφαλείας, επιτρέποντας στους χρήστες να επικεντρωθούν στην προστασία των δικτύων τους χωρίς να αναλώνονται σε πολύπλοκες ρυθμίσεις» δήλωσε ένας χρήστης από το τμήμα Mid-Market.

«Δεν νομίζω ότι προσωπικά θα κοιμόμουν καλά τη νύχτα αν δεν ήξερα ότι το Sophos MDR παρακολουθεί το δίκτυό μας 24/7/365» δήλωσε ένας IT Manager στο τμήμα Mid-Market.

«Το Sophos MDR έχει αποδειχθεί μία φανταστική λύση κυβερνοασφάλειας για εμάς. Αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει είναι το πόσο γρήγορα μπορεί να εντοπίζει και να αντιμετωπίζει τις απειλές, διατηρώντας τα συστήματά μας ασφαλή με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και γρήγορη αντιμετώπιση περιστατικών» δήλωσε ένας διαχειριστής συστημάτων από το τμήμα Enterprise.

«Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να τονιστεί για το Sophos MDR είναι η άνεση και η ηρεμία που προσφέρει η γνώση ότι θα ειδοποιηθούμε από την ομάδα ειδικών του για οποιαδήποτε απειλή καθώς και για τις εργασίες τους πάνω στην αναχαίτιση και στην αντιμετώπιση αυτής της απειλής συμβουλεύοντας μας παράλληλα. Χάρη στην αποτελεσματικότητά του Sophos MDR, καθιστά την εμπλοκή μας από τη δική μας πλευρά λιγότερο συχνή» δήλωσε ένας χρήστης από το τμήμα Enterprise.

Αναβαθμίστε τις κυβερνοάμυνες σας με προϊόντα και υπηρεσίες της Sophos

Όπως καταδεικνύουν και οι αξιολογήσεις του G2, η Sophos παρέχει απαράμιλλο εύρος και βάθος προστασίας. Οι παγκοσμίως κορυφαίες λύσεις της Sophos για την προστασία τερματικών συσκευών, δικτύων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, νέφους και οι υπηρεσίες sec-ops της εταιρείας προστατεύουν πάνω από 550.000 οργανισμούς από προηγμένες κυβερνοαπειλές, συμπεριλαμβανομένου του ransomware.

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το τείχος προστασίας σας, είτε να ενισχύσετε τις άμυνες των τερματικών συσκευών σας, είτε να βελτιώσετε και να επιταχύνετε τις καθοδηγούμενες από ανθρώπους έρευνες για απειλές ή να προσθέσετε 24/7 ανίχνευση και απόκριση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι λύσεις μας είναι καταπληκτικές από μόνες τους -και ακόμη καλύτερες όταν λειτουργούν μαζί. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τόσο το Sophos Intercept X Endpoint όσο και το Sophos Firewall αναφέρουν ρητά ότι είναι σε θέση να διπλασιάσουν την αποδοτικότητα της ομάδας πληροφορικής/ασφαλείας τους και να μειώσουν έως και κατά 85% στον αριθμό των περιστατικών ασφαλείας που απαιτούν διερεύνηση. Με τη Sophos μπορείτε με σιγουριά να οικοδομήσετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική ασφάλειας. Όπως κι αν ξεκινήσετε και οποιοιδήποτε κι αν είναι οι στόχοι σας, η Sophos μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε ανώτερα αποτελέσματα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Sophos, μιλήστε με τον συνεργάτη ή τον αντιπρόσωπο της Sophos και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πηγή: Sophos