ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos κέρδισε το βραβείο της “Εταιρείας Ασφαλείας της Χρονιάς” από το CRN

Σε ένα όλο και πιο πολύπλοκο περιβάλλον για την ασφάλεια, η  Sophos συνεργάζεται με τους εταίρους της για να κάνει την ασφάλεια όσο το δυνατόν ευκολότερη στην υλοποίηση, στην διαχείριση και στην εφαρμογή της. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η Sophos έχει δημιουργήσει το πιο ευέλικτο και γενναιόδωρο πρόγραμμα συνεργατών, παρέχοντας στους συνεργάτες της με προστασία, ελκυστικά περιθώρια και κοινές πρωτοκλασάτες πρωτοβουλίες . Το πρόγραμμα παρέχει up-to -date πιστοποίηση για τη διασφάλιση των πωλήσεων των εταίρων και οι τεχνικές ομάδες είναι πλήρως εκπαιδευμένες σε όλες τις τελευταίες λύσεις της Sophos για να διασφαλιστεί ότι οι συνεργάτες της Sophos κινούν τις επιχειρήσεις τους προς τα εμπρός. Η Sophos διασφαλίζει επίσης ότι οι συνεργάτες της νιώθουν την απόλυτη στήριξη της σε κάθε βήμα τους.   

Ο James Vyvyan, Regional Vice President, UKI της Sophos, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε το βραβείο “Εταιρεία ασφαλείας της χρονιάς”. H Sophos έχει δεσμευτεί για την στρατηγική της “Πρώτοι στο κανάλι” και πιστεύουμε ότι αφιερώνοντας τον χρόνο να κατανοήσουμε το επιχειρηματικό μοντέλο των εταίρων μας, μπορούμε να εργαστούμε από κοινού για να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σε ζητήματα ασφάλειας των πελατών μας”.  

H Sophos κέρδισε δύο βραβεία στα φετινά βραβεία DACH του CRN στις 13 Νοεμβρίου, τα Security Vendor of the Year και Channel Champion of the Year 2013.

Σχόλιο από το κανάλι της Sophos:

“Πολλές από τις καινοτομίες που εισήγαγε η Sophos στην αγορά είναι μοναδικές. Αυτές οι μοναδικές λύσεις καθιστούν δυνατό για μας να διαφοροποιηθούμε από άλλους συμβούλους ασφαλείας ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας”, δήλωσε ο Mark Robinson, Διευθυντής Υποδομών & Δικτύων της Globelink .

“Το Πρόγραμμα Συνεργατών της Sophos προσφέρει δυναμική και ενθουσιασμό στους συνεργάτες της σαν εμάς ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο των διαπιστευτηρίων στο τεχνικό κομμάτι όσο και στο εμπορικό κομμάτι που θα μας επέτρεπε να εκπροσωπήσουμε την Sophos όσο το δυνατόν αρτιότερα”  δήλωσε ο Paul Cox, Διευθύνων Σύμβουλος της Quadsys .

“Έχουμε εργαστεί στενά με την Sophos για περισσότερα από 12 χρόνια και αισθάνομαι ότι αυτή η σχέση είναι ισχυρότερη τώρα από ότι υπήρξε ποτέ. Οι ομάδες πωλήσεων, τεχνικών, οικονομικών και διαχειρίσεων των Sophos και Foursys εργάζονται πολύ στενά μαζί, και αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε κάνουμε το κάνουμε σωστά βάζοντας την εξυπηρέτηση των πελατών στην κορυφή της ατζέντας μας δήλωσε ο Paul Prior, Διευθύνων Σύμβουλος  της Foursys.