ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε ότι το Sophos Mobile Control υποστηρίζει το iOS 7 της Apple

Συμπληρωματικά – και πέρα από την υποστήριξη του iOS 7 – η Sophos ανακοίνωσε μία ενημέρωση για τους πελάτες της, για να μπορούν να διαχειριστούν τα νέα “business” χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Apple, μέσα από μία εύκολη στον χειρισμό web-based κονσόλα της Sophos, την οποία μπορούν να αποκτήσουν ως SaaS (Software as a Service) ή on-premise.
Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Gartner, το Apple iOS 7 περιλαμβάνει πολλές περισσότερες βελτιώσεις που αφορούν σε επιχειρήσεις από οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση του λειτουργικού, από την εποχή του iOS 4.0, η οποία ξεκίνησε να προσφέρει σε developers Mobile Device Management APIs.

Η έκδοση 3.6 του Sophos Mobile Control, ενεργοποιεί τις επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους να προστατεύσουν τα επιχειρησιακά τους δεδομένα με πολλές νέες βελτιστοποιήσεις που περιλαμβάνουν:

  • Διαχωρισμό των εταιρικών και προσωπικών δεδομένων
  • VPN ανά εφαρμογή
  • Νέο πρόγραμμα ογκοχρέωσης (VPP)
  • Διαχείριση εφαρμογών εξ’ αποστάσεως

 

Το Sophos Mobile Control επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των υπάρχοντων συσκευών ενώ παράλληλα μπορείτε να προσθέτετε νέες συσκευές με ασφάλεια στον οργανισμό σας” λέει ο Jeri Sample, IT Manager του Κέντρου Υγείας Meadville Medical Center, που βρίσκεται στο Meadville της Pensylvania των ΗΠΑ.

Είναι πολύ σπουδαίο για εμάς να κρατάμε τα δεδομένα των ασθενών μας ασφαλή. Με δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης/ εγκατάστασης, με εύκολη διαχείριση και ολοκληρωμένη ορατότητα, το SMC της Sophos είναι η σωστή επιλογή για το προσωπικό και τους ασθενείς μας” συμπλήρωσε ο κος. Sample.

Οι φορητές συσκευές στο χώρο εργασίας είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση” δήλωσε ο John Shaw, Αντιπρόεδρος για τα προϊόντα Ασφάλειας που απευθύνονται σε τελικούς χρήστες της Sophos. “Το Sophos Mobile Control παρέχει εύκολες ρουτίνες εγκατάστασης, ανάπτυξης και διαχείρισης φορητών συσκευών παρέχοντας την απαραίτητη ασφάλεια ώστε οι εργαζόμενοι να είναι ευτυχισμένοι με την δουλειά τους και παραγωγικοί, ενώ παράλληλα μειώνει τον φόρτο εργασίας του τμήματος IT και επιπλέον παρέχει στους IT Managers την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα της επιχείρησης τους είναι ασφαλή. Πιστεύουμε ότι το iOS 7 είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για να μπορούν οι προσωπικές συσκευές να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια στον χώρο εργασίας, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να επεκτείνουμε αυτά τα οφέλη στους συνεργάτες και στους πελάτες μας“.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα: http://www.sophos.com/mobile.