ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos ανακοίνωσε το Sophos Antivirus for NetApp 3.0

Το ειδικό αυτό υποσύστημα της Sophos μπορεί να ανιχνεύσει, να απομονώσει και να διαγράψει κακόβουλο λογισμικό (malware), πριν αυτό πολλαπλασιαστεί και δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα δίκτυο. Αυτό είναι εφικτό κατά την αυτόματη σάρωση που εκτελείται κατά την ανάγνωση ή την εγγραφή αρχείων. Η τελευταία έκδοση των συστημάτων της NetApp περιλαμβάνει το υποσύστημα ανίχνευσης ιών της Sophos εσωτερικά, και έτσι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη εξωτερικών διακομιστών για αυτό το σκοπό.

Το Sophos Antivirus for NetApp 3.0 προσθέτει υποστήριξη επίσης σε C-mode Data ONTAP και clustering. Επιτρέπει σε πολλαπλούς filers (επιχειρησιακά συστήματα δικτυακής αποθήκευσης αρχείων) να συνδεθούν σε ένα μοναδικό διακομιστή scanner είτε σε C-mode είτε στο πιο παραδοσιακό 7-mode.

Η νέα αυτή έκδοση φέρνει επίσης σημαντικές βελτιώσεις στο τομέα της αξιοπιστίας και της σταθερότητας καθώς και υποστήριξη στα λειτουργικά συστήματα Windows Server 2012 και Windows Server 2012 R2.

Το Sophos Antivirus for NetApp 3.0 κυκλοφόρησε σε όλες τις αγγλόφωνες περιοχές στις 13 Μαΐου ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου. Ένημερωμένο datasheet καθώς και νέο περιεχόμενο στο internet αναμένεται να διατεθούν με το λανσάρισμα του προϊόντος. 

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Sophos for Network Storage ή να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Αν είστε πελάτης και έχετε άδεια για κάποιο από αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να κατεβάσετε το Sophos Antivirus for NetApp 3.0 από την ιστοσελίδα MySophos.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.